Fujitsu selecteert A10 Networks voor cloud load-balancing service

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 3 september 2015 13:40 uur

A10 Networks maakt bekend dat Fujitsu Asia de A10 Thunder Application Delivery Controllers (ADC) gebruikt voor het standaardiseren van cloud gebaseerde load-balancing services. Daarmee vergroot deze business solutions provider tevens de netwerkfunctionaliteit en reduceren ze hun ruimtebehoefte en hardwarekosten. De A10 Thunder ADC oplossing levert Fujitsu Asia zowel de gewenste schaalbaarheid voor een snelgroeiende IT-infrastructuur en cloud-services, als de mogelijkheid om netwerkresources te consolideren. Verder zorgt de uitbreidbare A10 Harmony architectuur voor meer flexibiliteit en een consistent gebruikt van policies. A10 Networks werkt in Noord-Europa al langer samen met Fujitsu Finland, op basis van de hoogste platinum partner status.

Global Server Load Balancing
A10 Thunder ADC’s verhogen de beschikbaarheid, performance en beveiliging van klantapplicaties. Alle inbegrepen functionaliteit is naar behoefte zonder extra licentiekosten te implementeren, op basis van A10’s ‘all-inclusive’ licentiemodel. Daardoor heeft Fujitsu Asia deze oplossing al in meerdere datacenters kunnen implementeren, inclusief de standaard meegeleverde Global Server Load Balancing (GSLB). Deze functionaliteit kan voor klanten met internationale expansieplannen een belangrijke reden zijn om voor Fujitsu Asia’s cloud gebaseerde netwerkservices te kiezen.

One-stop services
Fujitsu Asia zocht een ADC-oplossing waarmee zij klanten een ‘one-stop’ servicesaanbod kunnen leveren. “Wij beseffen dat het aanbieden van standaard load-balancing services en automatiseringsfunctionaliteit op basis van de RESTful API belangrijk zijn”, zegt Keisuke Katsuda, Network Services Business Unit, Integration Services Business, Fujitsu Ltd. “A10 Networks biedt ons de mogelijkheid om honderden virtuele load-balancing services via één appliance te leveren, waardoor zowel onze ruimtebehoefte als netwerkkosten afnemen. Daarom zijn wij blij met de geleverde oplossing en gerealiseerde voordelen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.