Functiewijzigingen Relined Fiber Network

  • Bedrijfsnieuws van
  • Relined
  • geplaatst op
  • 17 december 2015 13:20 uur

Per 1 januari 2016 worden de functies van Rick van Fucht en Guido Sip gewijzigd. Rick van Fucht wordt Manager Business Development en Guido Sip wordt Manager Sales & Marketing. Beide behoren tot het managementteam en rapporteren aan de Directeur, Jan Willem Tom.

Rick van Fucht
Nieuwe functie: Manager Business Development

Rick van Fucht is in 2009 aan de slag gegaan als Account Manager bij Relined B.V. In 2012 heeft Rick een uitstapje gemaakt naar business partner NL-ix om vervolgens weer terug te komen bij Relined in de functie van Manager Sales & Marketing. Na drie jaar actief te zijn geweest in deze functie geeft Rick het stokje door aan Guido Sip.

Rick blijft werkzaam binnen Relined en gaat zich richten op het ontwikkelen van de visie en het beleid van de organisatie. Dit middels het ontwikkelen van een strategie, business development en het implementeren ervan.

Guido Sip
Nieuwe functie: Manager Sales & Marketing

In 2013 is Guido aan de slag gegaan bij Relined B.V. als Account Manager. Halverwege 2014 maakte Guido een interne promotie naar Strategic Account Manager. Inmiddels heeft Guido zich ook in die rol bewezen en gaat hij per 1 januari aan de slag als Manager Sales & Marketing.

Guido krijgt de leiding over het Sales & Marketing team, bestaande uit vier Account Managers en twee medewerkers binnendienst. De komende jaren gaat Guido de afdeling Sales & Marketing verder professionaliseren en uitbouwen.

Wij wensen Rick en Guido veel succes in hun nieuwe functie!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.