Geïntegreerde oplossing van HPE verstevigt end-to-end datasecurity

HPE SecureData en HPE Atalla HSM stroomlijnen databescherming en verminderen complexiteit van beheer


Tijdens de conferentie HPE Protect 2016 heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) de integratie aangekondigd van HPE SecureData met HPE Atalla Hardware Security Module (HSM). Daarmee biedt HPE klanten een samenhangende en solide end-to-end securityaanpak om de meest gevoelige digitale assets van organisaties te beschermen.

Organisaties zijn op zoek naar data-centric security. De security moet krachtig zijn, maar toch eenvoudig in implementatie en beheer. Bovendien moet het naadloos geïntegreerd kunnen worden in het eigen securityecosysteem. Door meerdere ‘point solutions’ aan elkaar vast te maken om aan striktere veiligheidseisen te voldoen, komen er uitdagingen op gebied van interoperabiliteit, security beleidsmanagement en upgrades. Volgens onderzoeksbureau IDC zijn producten van leveranciers die integreren en samenwerken met andere securityoplossingen de komende jaren in het voordeel, omdat organisaties op zoek zijn naar manieren om een samenhangende securityinfrastructuur te creëren.

De integratie van HPE SecureData met HPE Atalla HSM biedt organisaties fysieke en consequente databescherming, een FIPS gevalideerde hardware-oplossing voor opslaan en beheer en een gecentraliseerde configuratie en handhaving van het securitybeleid. Dit maakt het eenvoudiger voor klanten om databescherming te beheren met slechts één contactpersoon vanuit de leverancier. HPE SecureData levert een uitgebreide NIST-gestandaardiseerde methode van databescherming over de hele levenscyclus met geavanceerde technologieën als Hyper Format-Preserving Encryption (FPE) en Hyper Secure Stateless Tokenization (SST). HPE Atalla HSM, een PCI HSM gecertificeerde en FIPS 140 2 Level 3 gevalideerde toepassing, biedt high-performance versleuteling en sleutelbeheer in een trusted platform. Deze functies stroomlijnen en vereenvoudigen de uitdagingen van enterprise beveiliging.

“Organisaties proberen om de voortdurend veranderende cyberrisico’s onder controle te houden, maar het wordt steeds moeilijker vanwege steeds complexere infrastructuren en talloze verschillende oplossingen op de markt”, aldus Albert Biketi, Vice President en General Manager van HPE Security en Data Security bij Hewlett Packard Enterprise. “HPE biedt een geïntegreerde, uitgebreide datasecurityaanpak die klanten in staat stelt om de implementatie van hun risicomanagementstrategie te stroomlijnen, door met gehardende hardware- en software de meest gevoelige data van hun organisaties te beschermen.”

Door de naadloze integratie van HPE SecureData binnen HPE Atalla HSM beveiligen klanten uit alle branches hun data met een enkele leverancier. Tegelijkertijd voldoen ze aan de regelgeving voor databescherming die standaard door creditcardmaatschappijen wordt geëist (PCI DSS) en de nieuwe wereldwijde dataprivacy regels (GDPR), evenals het beschermen van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) en persoonlijke gezondheidsinformatie (PHI).

Beschikbaarheid

De geïntegreerde oplossing met HPE SecureData en HPE Atalla HSM is wereldwijd beschikbaar vanaf 21 september 2016.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...