Geïntegreerde oplossing van HPE verstevigt end-to-end datasecurity

HPE SecureData en HPE Atalla HSM stroomlijnen databescherming en verminderen complexiteit van beheer


Tijdens de conferentie HPE Protect 2016 heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) de integratie aangekondigd van HPE SecureData met HPE Atalla Hardware Security Module (HSM). Daarmee biedt HPE klanten een samenhangende en solide end-to-end securityaanpak om de meest gevoelige digitale assets van organisaties te beschermen.

Organisaties zijn op zoek naar data-centric security. De security moet krachtig zijn, maar toch eenvoudig in implementatie en beheer. Bovendien moet het naadloos geïntegreerd kunnen worden in het eigen securityecosysteem. Door meerdere ‘point solutions’ aan elkaar vast te maken om aan striktere veiligheidseisen te voldoen, komen er uitdagingen op gebied van interoperabiliteit, security beleidsmanagement en upgrades. Volgens onderzoeksbureau IDC zijn producten van leveranciers die integreren en samenwerken met andere securityoplossingen de komende jaren in het voordeel, omdat organisaties op zoek zijn naar manieren om een samenhangende securityinfrastructuur te creëren.

De integratie van HPE SecureData met HPE Atalla HSM biedt organisaties fysieke en consequente databescherming, een FIPS gevalideerde hardware-oplossing voor opslaan en beheer en een gecentraliseerde configuratie en handhaving van het securitybeleid. Dit maakt het eenvoudiger voor klanten om databescherming te beheren met slechts één contactpersoon vanuit de leverancier. HPE SecureData levert een uitgebreide NIST-gestandaardiseerde methode van databescherming over de hele levenscyclus met geavanceerde technologieën als Hyper Format-Preserving Encryption (FPE) en Hyper Secure Stateless Tokenization (SST). HPE Atalla HSM, een PCI HSM gecertificeerde en FIPS 140 2 Level 3 gevalideerde toepassing, biedt high-performance versleuteling en sleutelbeheer in een trusted platform. Deze functies stroomlijnen en vereenvoudigen de uitdagingen van enterprise beveiliging.

“Organisaties proberen om de voortdurend veranderende cyberrisico’s onder controle te houden, maar het wordt steeds moeilijker vanwege steeds complexere infrastructuren en talloze verschillende oplossingen op de markt”, aldus Albert Biketi, Vice President en General Manager van HPE Security en Data Security bij Hewlett Packard Enterprise. “HPE biedt een geïntegreerde, uitgebreide datasecurityaanpak die klanten in staat stelt om de implementatie van hun risicomanagementstrategie te stroomlijnen, door met gehardende hardware- en software de meest gevoelige data van hun organisaties te beschermen.”

Door de naadloze integratie van HPE SecureData binnen HPE Atalla HSM beveiligen klanten uit alle branches hun data met een enkele leverancier. Tegelijkertijd voldoen ze aan de regelgeving voor databescherming die standaard door creditcardmaatschappijen wordt geëist (PCI DSS) en de nieuwe wereldwijde dataprivacy regels (GDPR), evenals het beschermen van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) en persoonlijke gezondheidsinformatie (PHI).

Beschikbaarheid

De geïntegreerde oplossing met HPE SecureData en HPE Atalla HSM is wereldwijd beschikbaar vanaf 21 september 2016.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.