Gemalto benoemt Pinewood tot ‘2015 EMEA Channel Partner of the Year’

  • Bedrijfsnieuws van
  • Gemalto
  • geplaatst op
  • 11 maart 2016 16:09 uur

Wereldleider in digitale beveiliging, Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) heeft Pinewood, specialist in informatiebeveiliging benoemd tot ‘2015 EMEA Channel Partner of the Year’. De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse EMEA Cipher Partner Awards in Boedapest, waar Gemalto haar channel partners bedankte. De channel partners hebben een grote rol gespeeld in de uitbreiding van Gemalto’s oplossingen voor informatiebeveiliging. Van alle EMEA-partners was het Nederlandse Pinewood de beste van 2015.

Pinewood heeft volgens Gemalto gezorgd voor een sterke groei van de omzet en in 2015 een triple-digit groei gerealiseerd. Dit resultaat heeft Pinewood bereikt door actief aan de slag te gaan met cross-selling van oplossingen voor informatiebeveiliging bij huidige én nieuwe klanten. Het Pinewood team blinkt uit in de kennis van de oplossingen van Gemalto. Pinewood staat bekend als betrouwbare adviseur voor middelgrote en grote organisaties in Nederland.

Arthur van Vliet, Vice President Sales & Marketing bij Pinewood: “De combinatie van het complete productportfolio van Gemalto en onze technische expertise heeft ertoe bijgedragen dat wij ieder security-vraagstuk kunnen oplossen. Daarnaast is de goede samenwerking met het lokale team van Gemalto en onze Sales en Services afdeling ook van groot belang geweest. We zijn er erg trots op dat we deze award in ontvangst mogen nemen.”

Rob Elliss, Vice President of EMEA Sales & Operations voor Identity and Data Protection bij Gemalto: “Onze channel partnerships met vooruitstrevende distributeurs en resellers in de EMEA-regio spelen een essentiële rol bij ons succes. Wij zullen dan ook blijven investeren in het opbouwen van ons groeiende klantenbestand en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Wij willen alle genomineerden en natuurlijk de winnaars bedanken voor hun support. Onze channel partners zorgen ervoor dat Gemalto zich aanzienlijk kan uitbreiden in de snelgroeiende markten van data-encryptie en multi-factor authenticatie.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.