GGZ Rivierduinen besteedt ICT-infrastructuur en werkplekbeheer uit aan Cegeka

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cegeka
  • geplaatst op
  • 23 februari 2016 13:01 uur

GGZ Rivierduinen heeft een vijfjarige overeenkomst getekend met Cegeka voor het beheren van haar werkplekken en ICT-infrastructuur. Deze overeenkomst is voor GGZ Rivierduinen de eerste stap naar een innovatieve en toekomstbestendige ICT-omgeving waarbij de Rivierduinen eindgebruiker centraal staat. Voor Cegeka betekent de overeenkomst een verdere verankering in de healthcare-markt en meer mogelijkheden voor innovatie in deze sector.

Anderhalf jaar geleden startte GGZ Rivierduinen een traject voor het uitbesteden van de volledige ICT-infrastructuur en het werkplekbeheer. Esther Kruisinga, Clustermanager Informatievoorziening van GGZ Rivierduinen: “Wij hebben gekozen voor Cegeka vanwege hun betrokken en professionele houding. Daarnaast scoorde Cegeka het beste op onze sourcings-doelstellingen waaronder kosten(flexibiliteit), kwaliteit en innovatie. Door de uitbesteding
kunnen wij al onze aandacht richten op onze cliënten en komt er binnen onze faciliteiten meer ruimte beschikbaar voor vernieuwing. Betere ondersteuning van onze zorgverleners staat hierbij voorop, denk bijvoorbeeld aan veilig mobiel kunnen werken en beeldbellen”. In Cegeka vindt GGZ Rivierduinen een betrouwbare partner die volledig voldoet aan deze eisen en die een schaalbaar en flexibel Infrastructure- as-a-Service (IaaS) platform kan bieden vanuit zijn eigen nieuwe Tier III datacenter in Geleen.

Vanaf 1 juni 2016 neemt Cegeka de volledige verantwoording voor de ICT-diensten van Rivierduinen over, waarbij er voor wordt gezorgd dat recente ICT-investeringen niet verloren gaan. Hierna volgt een transitie en transformatieperiode waarin Cegeka de omgeving zal migreren naar de Cegeka cloud en zal standaardiseren op basis van zijn best practices. Een en ander is gewaarborgd door de NEN7510 standaard

Toegevoegde waarde voor de zorgsector
Voor Cegeka betekent deze overeenkomst een verdere verankering in de healthcare markt. Jan Willem van den Bos, commercieel directeur van Cegeka: “GGZ Rivierduinen is voor ons een prachtige nieuwe klant binnen de zorgsector. We zien in deze sector nog veel mogelijkheden om te innoveren en toegevoegde waarde te leveren. Dat we dit nu ook bij GGZ Rivierduinen kunnen doen sterkt onze ambitie nog meer.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?