goMobi aanwezig op HostingCon Europe

  • Bedrijfsnieuws van
  • goMobi Nederland
  • geplaatst op
  • 24 september 2014 17:18 uur

goMobi is aanwezig op de eerste HostingCon Europe om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden van het goMobi partnership.

Via het goMobi partnernetwerk levert goMobi mobiele websites van een hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik en kostenbesparend zijn. goMobi biedt een compleet Nederlandstalig platform met Nederlandstalige Support. goMobi heeft de eindgebruiker in gedachten. Het MKB weet dat ze een mobiele website moeten maar denken vaak dat het te duur of te ingewikkeld is. Met het bekroonde systeem van goMobi kan iedereen een mobiele website maken, binnen 15 minuten! Mobiele sites die snel laden en gemakkelijk te gebruiken zijn zonder enige technische kennis. Als partner is het mogelijk om mobiele sites onder eigen naam aan te bieden.

Maak kans op een VIP-diner met Herman den Blijker
De bekende chef-kok Herman den Blijker is een van de eerste Nederlandse gebruikers van goMobi. Bezoekers aan de stand van goMobi (stand S11) maken kans op een bijzonder VIP-diner mét Herman den Blijker in zijn restaurant Las Palmas in Rotterdam.

Gratis account voor 30 dagen
Via www.gomobi.nl kan een gratis testaccount aangemaakt worden om zelf te ervaren hoe gemakkelijk het is een mobiele website te maken.

Met korting naar HostingCon Europe
HostingCon Europe wordt gehouden in de Passenger Terminal Amsterdam op 14 en 15 oktober as. Met de couponcode 54241719 ontvangt men 10 euro korting op een normale pas en 40 euro korting op een VIP pas. Aanmelden kan via de website van HostingCon.

goMobi staat achter honderdduizenden mobiele websites in meer dan 65 landen.

Meer informatie: www.gomobi.nl.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.