Gøran Andersson treedt toe als Director of ISV Market Development Odin

Odin versterkt zijn ISV marktontwikkeling

  • Bedrijfsnieuws van
  • Odin
  • geplaatst op
  • 30 september 2015 12:37 uur

Odin heeft Gøran Andersson benoemd tot Director of ISV Market Development. ISV cloudoplossingen zijn de sleutel voor de adoptie van Odin Service Automation en hebben er voor gezorgd dat APS, het open API platform for cloud service delivery van Odin, de ‘de facto’ industriestandaard is.

In zijn nieuwe functie is Gøran verantwoordelijk voor het leiden van de go-to-market-activiteiten van het bedrijf met het serviceprovider kanaal en het Odin ISV-ecosysteem èn het cultiveren van de relatie tussen de service providers. Daardoor is het voor hen makkelijker om hun oplossingen te implementeren en service-updates te beheren.

Gøran Andersson heeft meer dan 15 jaar ervaring in de hosting- en serviceprovider-industrie. Voordat hij bij Odin in dienst trad was Gøran Director of Partner Cloud bij Microsoft Western Europe. Daar was hij verantwoordelijk voor de go-to-market-activiteiten voor het hosting serviceprovider kanaal.

“Met verwachte wereldwijde inkomsten uit clouddiensten via kleine en middelgrote bedrijven (MKB) van $ 125 miljard in 2016 is geen ander bedrijf dan Odin globaal beter gepositioneerd om de verschuiving naar de cloud van het MKB te ondersteunen ,” stelt Gøran Andersson. “Dankzij APS – met meer dan 500 applicaties en gebruikt door bijna 300 cloud serviceproviders – krijg ik de kans om de huidige en toekomstige partners van Odin ondersteunen. Mijn prioriteiten zijn hen te helpen hun strategie uit te voeren met het Odin ISV Accelerate-programma zodat ze de ‘time to market’ kunnen versnellen voor de lancering van nieuwe clouddiensten via OSA en hen te ondersteunen om de nieuwe diensten zo snel mogelijk winstgevend maken.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...