Gøran Andersson treedt toe als Director of ISV Market Development Odin

Odin versterkt zijn ISV marktontwikkeling

  • Bedrijfsnieuws van
  • Odin
  • geplaatst op
  • 30 september 2015 12:37 uur

Odin heeft Gøran Andersson benoemd tot Director of ISV Market Development. ISV cloudoplossingen zijn de sleutel voor de adoptie van Odin Service Automation en hebben er voor gezorgd dat APS, het open API platform for cloud service delivery van Odin, de ‘de facto’ industriestandaard is.

In zijn nieuwe functie is Gøran verantwoordelijk voor het leiden van de go-to-market-activiteiten van het bedrijf met het serviceprovider kanaal en het Odin ISV-ecosysteem èn het cultiveren van de relatie tussen de service providers. Daardoor is het voor hen makkelijker om hun oplossingen te implementeren en service-updates te beheren.

Gøran Andersson heeft meer dan 15 jaar ervaring in de hosting- en serviceprovider-industrie. Voordat hij bij Odin in dienst trad was Gøran Director of Partner Cloud bij Microsoft Western Europe. Daar was hij verantwoordelijk voor de go-to-market-activiteiten voor het hosting serviceprovider kanaal.

“Met verwachte wereldwijde inkomsten uit clouddiensten via kleine en middelgrote bedrijven (MKB) van $ 125 miljard in 2016 is geen ander bedrijf dan Odin globaal beter gepositioneerd om de verschuiving naar de cloud van het MKB te ondersteunen ,” stelt Gøran Andersson. “Dankzij APS – met meer dan 500 applicaties en gebruikt door bijna 300 cloud serviceproviders – krijg ik de kans om de huidige en toekomstige partners van Odin ondersteunen. Mijn prioriteiten zijn hen te helpen hun strategie uit te voeren met het Odin ISV Accelerate-programma zodat ze de ‘time to market’ kunnen versnellen voor de lancering van nieuwe clouddiensten via OSA en hen te ondersteunen om de nieuwe diensten zo snel mogelijk winstgevend maken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.