Hans den Hartog en Jeannot Bos versterken directie IT-Ernity

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 18 december 2013 12:24 uur

Hans den Hartog, voormalig algemeen directeur bij Inter Access en CFO van Ordina N.V., is per 1 december 2013 benoemd tot Managing Director bij IT-Ernity. Per dezelfde datum is Jeannot Bos, voormalig Sales Director bij Oracle, benoemd tot Commercial Director. Met de benoeming van Hans en Jeannot verstevigt IT-Ernity haar fundament voor het realiseren van haar groeiambities, zowel in kwaliteit als in omvang.

Hans den Hartog 1Hans den Hartog, Managing Director bij IT-Ernity: “Ik heb IT-Ernity leren kennen als een zeer ambitieuze dienstverlener met een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van – bedrijfskritische – managed hosting, cloud-oplossingen op zowel high-end dedicated servers als in een robuuste, maar tevens flexibele cloud-infrastructuur – hybrid, public en private. Ook applicatiebeheer, connectiviteit, datacenteroplossingen en web presence services zijn onderdeel van het dienstenportfolio. IT-Ernity is in de voorbije jaren snel gegroeid in kwaliteit en omvang, en heeft de ambitie om dat de komende jaren te blijven doen, zowel autonoom als door haar actieve buy-and-build-strategie. Het is een mooie uitdaging om die groei voor zowel onze klanten als onze medewerkers in goede banen te leiden. In verband met onze ambitie om ook autonoom fors te blijven groeien, ben ik verheugd dat Jeannot Bos tegelijk met mij is gestart.”

JeanotJeannot Bos, Commercial Director bij IT-Ernity: “Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor de commerciële doorontwikkeling van IT-Ernity. Het is mijn ambitie om onze omzet en klantenportefeuille voor de langere termijn duurzaam te vergroten, waarbij ons Nederlandse fundament, onze betrouwbaarheid en onze persoonlijke service belangrijke onderscheidende factoren zijn. Dit betekent proactief die extra stap voor een klant willen en kunnen zetten. Die extra stap zetten wij niet alleen voor onze klant, maar ook op het gebied van duurzaamheid en onze positie in de maatschappij: maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).”

“De komst van Hans en Jeannot brengt een nieuw level senioriteit binnen IT-Ernity op basis waarvan wij verdere stappen kunnen zetten in het versnellen van onze groei en het borgen en continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit sluit naadloos aan bij onze ambitie om van IT-Ernity, op het gebied van ons dienstenportfolio, de onbetwiste marktleider in Nederland te maken”, aldus Sebastiaan de Koning, CEO en oprichter van IT-Ernity.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.