Heijmans continueert samenwerking met Centric

  • Bedrijfsnieuws van
  • Centric
  • geplaatst op
  • 19 november 2015 11:32 uur

Centric blijft haar IT-diensten leveren aan Heijmans. Per 1 januari 2016 gaat het nieuwe contract in, dat is uitgebreid met de operationele regie over de (cloud)diensten van derde partijen. De afgelopen jaren heeft de relatie zich ontwikkeld tot een sterk partnership, dat het mogelijk maakt om verder in te spelen op nieuwe IT-ontwikkelingen.

Eind 2015 loopt het huidige contract voor de uitbesteding van de IT tussen Heijmans en Centric af. Door de razendsnelle ontwikkelingen in IT besloot het beursgenoteerde bedrijf de IT-sourcingstrategie te herzien en een marktverkenning te doen. Heijmans zocht in Nederland een service provider die op basis van expertise, standaard diensten en bewezen oplossingen invulling geeft aan de IT-strategie van het bedrijf. In die strategie staan kwaliteit, flexibiliteit, betalen voor daadwerkelijk gebruik, simplificering van IT-ketens en gebruikerstevredenheid centraal.

De huidige architectuur wordt teruggebracht naar één datacenter, waarbij de meeste diensten worden geleverd vanuit een private cloud gehost door Centric. Een aantal diensten wordt afgenomen uit de public cloud, waaronder Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Centric voert als full service broker de operationele regie over de verschillende (cloud)diensten die Heijmans afneemt bij derde partijen.

Ook draagt Centric wederom zorg voor de dienstverlening richting medewerkers van Heijmans door de inrichting van de servicedesk en fysieke ondersteuning bij technische vragen. Pepijn Karsmakers, Directeur IT Operations bij Heijmans: “Fijn om te zien dat we na een intensief traject de relatie hebben verstevigd en gesteld staan voor de toekomst.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!