Het nieuwe CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten

Met maximaal gebruiksgemak èn de hoogste veiligheid naadloos externe partijen toevoegen aan het ondertekeningproces

  • Bedrijfsnieuws van
  • ARX Benelux
  • geplaatst op
  • 12 augustus 2014 11:17 uur

ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen in de wereld, kondigt de lancering aan van CoSign Click, een add-on component voor CoSign Central en CoSign Cloud. CoSign Click zorgt voor het naadloos uitbreiden van digitale ondertekeningmogelijkheden, versnelt workflowprocessen en verbetert de samenwerking doordat organisaties eenvoudig en efficiënt digitale handtekeningen verzamelen van hun partners, klanten en andere externe partijen.

Documenten worden voor directe ondertekening geëxporteerd van bestaande workflows van de gebruiker en veilig verzonden naar externe partijen uit de CoSign Click interface. Nadat het document via een web-based mobile-ready applicatie is ondertekend, wordt de ondertekende versie direct teruggestuurd naar het document managementsysteem van de gebruiker. Omdat het systeem gebaseerd is op gecentraliseerd beheer, hebben alleen geautoriseerde gebruikers er toegang toe en is de beveiliging van documenten tijdens het overzetten van en naar de externe ondertekenaar verzekerd.

CoSign Click kan op twee manieren worden ingezet: cloud-based, waar zowel de CoSign Click applicatie als de digitale handtekeningverwerking als een service worden geleverd; of op locatie, waar zowel de CoSign Click applicatie als de CoSign Central Server zorgen voor volledige controle over het ondertekenproces.

Daarnaast zorgen CoSign Click API’s voor een naadloze en eenvoudige integratie met bestaande applicaties van een organisatie.

“We zijn blij met de presentatie van de nieuwe CoSign Click-oplossing die zorgt voor een snel, efficiënt en veilig ondertekeningproces voor partners en klanten. Externe partijen kunnen nu naadloos worden toegevoegd aan het ondertekenproces; met maximaal gebruiksgemak en de hoogste beveiligingsniveaus. De mogelijkheid om externe ondertekenaars in organisatorische workflowprocessen te betrekken, zal een belangrijke toegevoegde waarde bieden voor onze bestaande en toekomstige klanten”, aldusJohn Lageman, Regional Director ARX Benelux.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...