Het nieuwe Mijndomein is vandaag online

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mijndomein.nl
  • geplaatst op
  • 11 maart 2016 14:56 uur

Mijndomein ondergaat de grootste make-over van de website sinds de oprichting bijna 12,5 jaar geleden. De nieuwe website stelt Mijndomein in staat haar klanten nog eenvoudiger van dienst te zijn. Van domeinnaam tot hosting. Van website tot webshop en zelfs voor private lease van je auto kun je terecht bij Mijndomein.

De nieuwe huisstijl is ontwikkeld op de Mijndomein manier: eenvoudig, eerlijk en eigenwijs. Zelfs het logo van Mijndomein is aangepast. “De cirkel van het logo staat symbool voor het domein van onze klanten, daarom plaatsen we die natuurlijk altijd voor Mijndomein.” zegt Henri de Jong, oprichter en eigenaar van Mijndomein.

In de komende periode zal Mijndomein zich verder doorontwikkelen. De belangrijkste producten in het portfolio, zoals hosting, de websitemaker en webwinkel, worden of zijn vernieuwd. Veel waarde voor een aantrekkelijke prijs en eenvoudig toegankelijk, dat is het fundament waarop Mijndomein groot is geworden. Met bijna 200.000 klanten en 600.000 domeinen in beheer is Mijndomein een van de grootste webhosting providers van Nederland.

Mijndomein_online

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.