Hewlett Packard Enterprise bevestigt benoeming Platinum Partners


Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de platinumstatus van acht partners bevestigd. De platinumstatus is de allerhoogste partnerstatus van HPE en geldt voor het bouwen van complexe datacenterinfrastructuren. Tevens geldt het voor het beheer van applicatie-infrastructuren tot op cloudniveau.

Tijdens een diner zijn de volgende Platinum Partners bevestigd: AXEZ ICT SOLUTIONS, AXIANS, CENTRIC, CSN GROEP, INFOTHEEK GROEP, MISCO SOLUTIONS, PQR en SCHOLTEN AWATER.

Wijnand Boender, Country Manager Channel & Indirect Sales bij HPE laat weten dat de benoeming tot Platinum Partner een bijzondere status is. “Dankzij de kennis en kunde van onze Platinum Partners kunnen wij onze gezamenlijke klanten op het allerhoogste niveau bedienen. Wij zijn dan ook blij en trots op onze samenwerking met deze partners!”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...