Hewlett Packard Enterprise breidt Helion Cloud Portfolio uit

Nieuwe oplossingen voor multi-cloud operaties en continue leveringsbehoeften van bedrijven


Tijdens HPE Discover introduceert Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) vandaag updates aan het HPE Helion cloudportfolio.

• HPE Helion Cloud Suite is een nieuwe softwaresuite waarmee klanten het totale spectrum van applicaties – traditionele, gevirtualiseerde, cloud native en containers – leveren en managen over een breed scala aan infrastructuuromgevingen.
• HPE Helion CloudSystem 10 is een ontworpen hardware- en software-oplossing om een cloudomgeving te bouwen en snel te implementeren voor een volledige reeks aan workloads. Het biedt het een sterke integratie met HPE OneView 3.0 voor automatische cloud resources provisioning van een bare-metal infrastructuur.
• HPE Helion Stackato 4.0 is een complete en open Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing voor applicatieontwikkeling, aangedreven door Cloud Foundry. Dit verhoogt de leveringssnelheid van cloud native applicaties.
• HPE Cloudline 3100 Server overtreft prestaties en economische eisen voor server providers. Tot slot zorgen nieuwe HPE Technologie Services producten voor IT-transformatie en workloadmigratie.

“Geen enkel bedrijf heeft een “one size fits all” cloudbenadering die overal voor geschikt is – iedere klant wil oplossingen die de businessresultaten stimuleren en kosten laaghouden voor het totale applicatiespectrum”, aldus Bill Hilf, Senior Vice President en General Manager van HPE Cloud. “Organisaties hebben hun eigen “juiste mix” van traditionele IT, private, gemanagede en publieke clouds nodig en de flexibiliteit om applicaties te ondersteunen, verspreid over verschillende technologieën, architecturen en leveringsmodellen. Het HPE Helion portfolio geeft klanten eenvoudige, krachtige opties.”

HPE Helion Cloud Suite: automatiseer, orkestreer en transformeer cloud resources en applicaties in hybride omgevingen
De HPE Helion Cloud Suite brengt een breed scala van hybride cloudmogelijkheden samen in een eenzijdig softwareproduct. HPE Helion Cloud Suite omvat full-stack automatisering om snelle levering van IT-services en applicaties mogelijk te maken en geeft een gemeenschappelijk, eenvoudig, self-service storefront voor IT en developers. Het biedt ook een complete ontwikkelingsomgeving die DevOps-processen voor traditionele en cloud native-applicaties ondersteunt.

De HPE Helion Cloud Suite combineert een compleet aanbod van managementmogelijkheden voor operaties, cloud orkestratie, big data analyses en op service gebaseerde compliance. Dit stelt bedrijven in staat om IT-services van meerdere leveranciers op gebied van traditionele IT, private, publieke en gemanagede cloudomgevingen te ontwerpen, te leveren en te managen.

HPE Helion Cloud Suite wordt ook geleverd inclusief HPE Helion Stackato en HPE Helion OpenStack 3.0. Dit zorgt voor verbeterde configureerbaarheid en striktere controles waarmee bedrijven operationele efficiëntie maximaliseren zonder afhankelijk te zijn van een leverancier.

HPE Helion CloudSystem 10: een geïntegreerde oplossing voor hybride infrastructuurmanagement in een multi-cloudomgeving
HPE Helion CloudSystem 10 is de bouwsteen voor zowel private als hybride clouds. De hardware- en software-oplossing levert hosting, automatisering en orkestratie van traditionele en cloud-native workloads. Deze voorgeïntegreerde oplossing brengt HPE’s toonaangevende innovaties in hardware, storage, networking, software en services samen in één pakket.

HPE Helion CloudSystem 10 is volledig geïntegreerd met HPE OneView 3.0. Deze oplossing van HPE biedt de mogelijkheid om cloud resource tiers te ontdekken, te managen en dynamisch aan te wijzen door gebruik te maken van onderliggende hardwarekarakteristieken. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van infrastructuur doordat ontwikkelaars en andere cloudgebruikers zich voor de juiste workloads kunnen richten op de juiste infrastructuur. Cloud operators zorgen voor provisioning bij fysieke servers of virtuele clusters vanuit de HPE Helion CloudSystem management console.

HPE Helion CloudSystem 10 is een uitgebreide oplossing die zowel HPE Helion OpenStack 3.0, HPE Cloud Service Automation 4.6 als HPE Helion Stackato 4.0 bevat. Dit resulteert in capaciteiten op gebied van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en PaaS.

HPE Helion Stackato 4.0: vereenvoudigt ontwikkeling en implementatie van cloud native-applicaties
HPE Helion Stackato 4.0 is een open multi-cloud PaaS-oplossing voor het bouwen van cloud native-applicaties die traditionele en nieuwe omgevingen integreert. De HPE Helion Stackato 4.0 is ontworpen voor klanten die hun applicaties transformeren en optimaliseren voor de cloud en biedt developers een containeroplossing die gebruikmaakt van gecertificeerde Cloud Foundry®-service, continuous integration/continuous delivery (CI/CD) workflow en uitbreidingsmogelijkheden van nieuwe en bestaande applicatieservices.

Met HPE Helion Stackato 4.0 kunnen ontwikkelaars elke technologie stack gebruiken om flexibele, schaalbare een eenvoudig implementeerbare applicaties te bouwen. Voor operators biedt HPE Helion Stackato 4.0 gecentraliseerde monitoring, logging en een multi-cloud controle plane.

HPE Cloudline 3100 Server: overtreft prestaties en economische eisen van hyper scale cloud service providers
In deze competitieve wereld van service providers zijn prestaties en economisch voordeel de sleutel tot succes.

Om cloud service providers te helpen bij deze uitdagingen, introduceert HPE de CL3100; een uitbreiding op het HPE Cloudline storage server portfolio. De CL3100 voldoet aan de storage-eisen van cloud service providers voor Hadoop/Cassandra/compute workloads. De CL3100 (1U) storage server is 75 procent kleiner dan de CL5200 storage server (4U) en heeft een kleinere uitstoot nodig.

Nieuwe HPE Technology Services: adviseren, transformeren en managen van cloudinvesteringen
HPE Technologie Services introduceert nieuwe producten voor IT-transformatie en workloadmigratie, waaronder:
• HPE Workload Portability Services helpen klanten de juiste mix te vinden en iedere workload naar snelheid, privacy, beveiliging, compliance, kosten en prestatiebehoeften te categoriseren. Dit versnelde proces ontdekt en analyseert de workloads. Hiervoor wordt HPE’s intellectuele eigendom gebruikt die geavanceerde patroonherkenning biedt. Workloads worden gegroepeerd en gecategoriseerd om portfolio-evaluatie te vereenvoudigen.
• Workload Modernization Consulting Services bieden klanten de ervaring die nodig is om workloads, zoals data, apps, OS/middleware, te moderniseren en te verplaatsen naar nieuwe architecturen en platformen door middel van standaardisatie, consolidatie, upgrades, virtualisatie, migratie en automatisering. Met deze nieuwe service kunnen klanten hun time-to-value verbeteren door end-to-end levenscyclussen van bestaande workloads te optimaliseren (bijvoorbeeld verbetering van de applicatiekwaliteit of leveringsfrequentie). Dit gebeurt met behulp van DevOps-tools en platformen.
• HPE Cloud Native Agile Development service helpt klanten de juiste omgeving te bouwen en zorgt voor integratie van cloud-native applicaties en databases die gebruik maken van HPE Helion Stackato en containertechnologieën.
• HPE Cloud Broker Consulting service biedt expertise om klanten te helpen een eigen IT broker organisatie te ontwerpen en te bouwen. Dit begint met een verkenningsservice die huidige IT en het cloudgebruik in kaart brengt. Dit leidt tot een proces waarbij organisaties worden geholpen met het definiëren van het beleid, de procedures en het implementatieplan om een brokermodel te bouwen en te managen.

Daarnaast introduceert HPE verbeteringen voor HPE Helion Managed Cloud en HPE Cloud Services Broker services om bedrijven te helpen bij het verbeteren van controle op hybride infrastructuren. Bezoek de HPE newsroom voor meer informatie.

Beschikbaarheid
De HPE Helion Cloud Suite, HPE Helion CloudSystem 10, HPE Helion Stackato 4.0, HPE Helion Cloudline 3100 worden half 2016 verwacht. HPE Financial Services breidt het portfolio van IT consumptieoplossingen voor cloud uit, met onder andere HPE Helion CloudSystem Financing. Dit helpt bedrijven bij het eenvoudig een snel investeren in de juiste mix van cloud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.