Hewlett Packard Enterprise certificeert Buyitdirect als OEM-partner

  • Bedrijfsnieuws van
  • HP
  • geplaatst op
  • 7 december 2015 13:40 uur

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft Buyitdirect benoemd tot Original Equipment Manufacturer-partner (OEM). Hiermee is de leverancier van ICT-producten in Nederland de tweede HPE-partner gespecialiseerd in OEM for Enterprise-oplossingen. Het partnership toont aan dat Buyitdirect beschikt over diepgaande kennis van HPE-oplossingen om zijn OEM-klanten op hoog niveau te kunnen bedienen.

Hewlett Packard Enterprise heeft een speciaal, wereldwijd programma dat OEM’s ondersteunt via geselecteerde resellers. Buyitdirect kreeg de partnerstatus vanwege de toegevoegde waarde die het bedrijf biedt ter ondersteuning van klanten die HPE-producten gebruiken.

Marco Lesmeister, country manager indirect & SMB van Hewlett Packard Enterprise: “Met de opkomst van het Internet of Things, Smart Cities, 3D-printen en de toenemende digitalisering ben ik ervan overtuigd dat OEM’s in de toekomst steeds belangrijker worden. Daarom is het voor ons essentieel om samen te werken met deskundige partners, zodat we nog meer OEM’s kunnen ondersteunen met onze server-, storage- en netwerkoplossingen. Buyitdirect biedt veel toegevoegde waarde voor ons portfolio en wij zijn dan ook zeer verheugd met deze partij te mogen samenwerken.”

Ernst Graaff, director operations van Buyitdirect: “De partnerstatus van Hewlett Packard Enterprise is iets waar we heel trots op zijn. In Nederland is er namelijk slechts één andere partij die zich OEM-partner van HPE mag noemen. We kijken ernaar uit OEM-klanten te adviseren over de voor hen beste keuze in HPE-producten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.