Hewlett Packard Enterprise kondigt OneView 3.0 aan

Verbeteringen maken IT eenvoudiger met software-defined intelligence en verenigde API voor een composable infrastructuur


Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag OneView 3.0 aan. OneView 3.0 biedt software-defined intelligence voor alle infrastructuuroplossingen van HPE, zoals HPE ProLiant, HPE BladeSystem, HPE 3PAR StoreServ, HPE Hyper Converged oplossingen en HPE Synergy. HPE Synergy is de eerste composable infrastructuur in de branche.

Tegenwoordig moeten klanten dagelijkse operaties vereenvoudigen, applicaties sneller implementeren en IT sneller toepassen om voordeel uit de nieuwste tools als Docker, SaltStack en Chef te halen. HPE OneView levert software-defined intelligence, workload template automation en open integration via een verenigde API, waardoor organisaties met provisioning de efficiëntie van hun infrastructuur verbeteren.

De nieuwste verbeteringen aan HPE OneView zijn:
– Een nieuw global dashboard. Dit vereenvoudigt implementatie van IT-operaties in omgevingen met grote schaal en omgevingen die wereldwijd gedistribueerd zijn. Dit dashboard geeft gebruikers in een oogopslag beeld van hun infrastructuur. Het maakt niet uit waar de infrastructuur gevestigd is. HPE Oneview biedt ondersteuning voor fysieke, virtuele, hyper-converged en composable infrastructuren.
– Vereenvoudigde end-to-end management van heterogene netwerkswitches is gerealiseerd door HPE Intelligent Management Center (IMC) nauw samen te laten werken met OneView. Dit transformeert handmatige processen in een snel, betrouwbaar en geautomatiseerd proces.
– Integratie met HPE Helion CloudSystem 10 biedt provisioning voor individuele fysieke servers of hele virtualisatieclusters direct vanaf de CloudSystem console. Dit elimineert de verschillende organisatorische overdrachten die traditioneel benodigd zijn voor provisioning van de fysieke infrastructuur voordat cloud services kunnen worden vastgelegd en geïmplementeerd.

“Organisaties hebben tools nodig die het mogelijk maken om IT-operaties te vereenvoudigen, op cloudsnelheid aan businesseisen te voldoen en de productiviteit te verbeteren. Uiteindelijk moeten ze IT-resources vrijmaken die nodig zijn om nieuwe en innovatieve services aan hun klanten te leveren”, aldus Ric Lewis, Senior Vice President en General Manager Converged Datacenter Infrastructure bij Hewlett Packard Enterprise. “Onze missie is om IT voor onze klanten te vereenvoudigen. Of het nu gaat om het beheren en onderhouden van een infrastructuur, het gebruiken van traditionele applicaties of het ontwikkelen van nieuwe winstgevende diensten gebaseerd op cloudapplicaties, HPE OneView automatiseert de infrastructuur om dat allemaal mogelijk te maken.

HPE OneView 3.0 is vanaf het derde kwartaal van 2016 beschikbaar.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.