Hewlett Packard Enterprise levert middelgrote ondernemingen nieuw Hyper Converged System

Nieuwe klantgerichte gebruikerservaringen bieden middelgrote ondernemingen en branche kantoren eenvoudige implementatie, beheer en ondersteuning van virtuele machines


Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag een nieuwe all-in-one compute-, software-defined storage- en slimme virtualisatietoepassing aan. Hierdoor kunnen middelgrote ondernemingen en branche kantoren binnen enkele minuten virtuele machines (VM’s) implementeren. HPE’s nieuwe Hyper Converged 380 (HC 380) is gebouwd op de HPE ProLiant DL380 – ’s werelds meest gebruikte server – en stelt organisaties in staat te transformeren naar een hybride infrastructuur, terwijl de IT-operations worden vereenvoudigd en de totale kosten worden verlaagd.

De markt voor hyper-converged oplossingen blijft in snel tempo groeien. Naar verwachting groeit deze markt tot $5,5 miljard in 2019. De groei komt voornamelijk door de vraag naar een meer kosteneffectieve en operationeel gestroomlijnde aanpak van virtuele servers, virtuele desktops en hybride cloudinfrastructuur. Klanten zijn voorzichtig met de invoering van nieuwe silo’s vanwege de beperkende flexibiliteit.

“Middelgrote ondernemingen en externe kantoren dienen concurrerend te blijven, maar met beduidend minder middelen”, aldus Ric Lewis, Senior Vice President en General Manager Converged Datacenter Infrastructure van Hewlett Packard Enterprise. “Deze organisaties hebben met de HC 380 een VM ‘vending machine’ in handen die taken op cloudsnelheid uitvoert.”

Intuïtieve, klantgerichte gebruikerservaring voor implementatie op cloudsnelheid
De HPE HC 380 intuïtieve User Experience (UX) management software biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring die gemakkelijk is te managen op een desktop of mobiel device. Het is eenvoudig om zelf te installeren. Gebruikers kunnen hierdoor profiteren van:

• Meer tijd voor vernieuwing: in vijf klikken zijn VM’s geïmplementeerd en er zijn slechts 15 minuten nodig om capaciteit toe te voegen met aanpasbare templates voor VM provisioning. De UX geeft IT-managers mogelijkheden voor provisioning, decommissioning en re-commissioning van VM’s in seconden, gewoon vanaf een mobiele telefoon.
• Verhogen van de productiviteit en flexibiliteit: ingebouwde analyse en tools zorgen dat IT-afdelingen de wildgroei en over-provisioning van VM’s tot 90 procent kan verminderen.

“De mogelijkheid om IT-management te vereenvoudigen tot een ervaring die niet onder doet voor een consumer-beleving, eenvoudige provisioning van virtuele machines, het opschalen van performance en capaciteit, online updates uitvoeren en het bieden van een centrale analyseomgeving is essentieel voor organisaties die hun IT-resources en -budgetten willen optimaliseren, terwijl de time-to-value wordt versneld”, aldus Dan Molina, CTO van Nth Generation. “We werken nauw samen met HPE om ze van feedback te voorzien omtrent de HC 380 gebruikerservaring, zodat we aan de behoefte van onze klanten kunnen voldoen. We zijn blij om te zien dat HPE goed luistert naar de feedback van zijn klanten en partners en deze ook omzet in actie. Zo kunnen ze voldoen aan de groeiende eisen op de markt voor hyper-converged oplossingen.”

Vereenvoudigde IT-operations met een geïntegreerde, software-defined architectuur
Vanuit het HC 380 single management pane, kunnen IT-generalisten firmware en drivers binnen drie klikken updaten, zonder de service te onderbreken. Hierbij neemt de kans op fouten af en de inzetbaarheid toe.

• Elimineer datasilo’s en verminder complexiteit: de HC 380 is gebaseerd op de HPE StoreVirtual VSA. Deze technologie biedt datamobiliteit tussen systemen en sites. De ingebouwde data services garandeert voortdurende productiviteit en hoge beschikbaarheid (five 9s).
• HPE vereenvoudigt ondersteuning: zowel de HPE hardware, software en private cloud als VMware-omgevingen hebben één aanspreekpunt. De experts van HPE zijn beschikbaar om snel te kunnen helpen en bieden 24/7 ondersteuning, zodat klanten snel de voordelen van HC 380 kunnen inzetten en gebruiken.

Bespaar vanaf het begin kosten en tijd
De HC 380 voorziet klanten van flexibele opties om zo de beste toepassing te vinden die binnen hun budget past. HPE zorgt dat klanten kunnen groeien en betaalbaar kunnen opschalen tot 16 nodes, bij het aanbieden van een two-node hyper converged toepassing.

• Laagste schaalkosten: HPE biedt klanten verschillende investeringsopties om zo te transformeren naar een hyper converged infrastructuur met een pay-as-you-grow aanpak. HPE Flexible Capacity is een full-service oplossing waarbij IT en support worden gebundeld. Dit met voorspelbare maandelijkse betalingsopties. HPE Pre-Provisioning levert snelle toegang tot vooraf geconfigureerde hardware naar gebruik waarbij per virtuele machine betaald wordt.
• Laagste beveiligingskosten: met de StoreVirtual VSA technologie kunnen klanten disaster recovery-kosten verminderen.

HPE biedt ook één aanspreekpunt voor systeemverzekering en wereldwijde ondersteuning voor zowel HPE hardware, software en private cloud, als VMware-omgevingen. Ervaren experts van HPE zijn 24/7 beschikbaar voor ondersteuning zodat klanten zo snel mogelijk worden geholpen bij het inzetten en beschikbaar maken van de voordelen van de HC 380.

Prijs en beschikbaarheid
De HC 380 is beschikbaar vanaf 31 maart 2016.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...