Hewlett Packard Enterprise versnelt adoptie all-flash datacenter

Nieuw converged flash model, data protection-producten en gegarandeerde efficiëntie verbeteren flash storage van bedrijven


Vandaag kondigt Hewlett Packard Enterprise (HPE) verbeteringen aan in zijn storage portfolio. De verbeteringen helpen bedrijven voordeel te halen uit een all-flash datacenter, terwijl ze beschermd worden tegen risico’s. De nieuwe producten zijn:

  • HPE 3PAR 20840 converged flash array
  • HPE StoreOnce 5500 en multi-node 6600 databescherming
  • Get Thin Guarantee programma

Met behulp van consolidatie, kostenbesparingen en betere prestaties kan het all-flash datacenter IT-budgetten met een derde verkleinen, terwijl de flexibiliteit verbeterd wordt. Om deze voordelen veilig te benutten hebben bedrijven en service providers een Tier-1 flash storage architectuur nodig die multi-protocol ondersteuning en verbeterde data protection levert.

In het afgelopen jaar heeft HPE zijn volledige flash-optimized 3PAR storage portfolio vernieuwd en meerdere (branche)prestatierecords neergezet. Het bedrijf is de enige grote storage leverancier waarvan het marktaandeel liefst acht opeenvolgende kwartalen is gegroeid. Het nieuwste lid van de 3PAR familie, de HPE 3PAR 20840 Storage array is de best presterende en meest schaalbare converged flash array op de markt. Om te voorkomen dat bedrijven gevaar lopen met infrastructuurconsolidatie, biedt de 20840 veilige multi-tenacy mogelijkheden en naadloze integratie met ’s werelds snelste en meest schaalbare data protection systeem, de nieuwe HPE StoreOnce 6600.

“Het all-flash datacenter heeft een architectuur nodig waarin flash centraal staat, en niet juist beperkt”, aldus Manish Goel, Senior Vice President en General Manager Storage van HPE. “3PAR is het enige flash platform dat in staat is om enterprise-class flash te bieden zonder in te leveren op prestaties. Dit is waardoor wij groei hebben gerealiseerd en aandeel hebben gewonnen van iedere grote concurrent.”

Prijs en beschikbaarheid

  • HPE 3PAR 20840 Storage Systems zijn per direct wereldwijd verkrijgbaar vanaf $147.000.
  • De 8TB 7.2K Nearline SAS drives zijn wereldwijd verkrijgbaar per 29 maart 2016 vanaf $1.705.
  • De nieuwe HPE 3PAR Get Thinner Program is nu wereldwijd verkrijgbaar voor verkoop van 3PAR 8000 en 20000 Storage Systems.
  • De nieuwe StoreOnce 5500 is wereldwijd verkrijgbaar per 31 maart 2016 vanaf $35.100.
  • De nieuwe StoreOnce 6600 is wereldwijd verkrijgbaar per 31 maart 2016 vanaf $75.000.
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.