Hewlett Packard Enterprise versnelt applicatieontwikkeling met machine learning API-combinaties

HPE Haven OnDemand Combinations biedt voorgebouwde, aanpasbare API-combinaties voor creatie van vernieuwende en zelflerende applicaties


Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) kondigt vandaag Haven OnDemand (HoD) Combinations aan. Dit nieuwe ‘cloud-based’ product is gebouwd op het HPE Haven OnDemand-platform en zorgt dat developers de kracht van ‘machine learning’ gebruiken om fundamenteel vernieuwende applicaties te bouwen. 

Het nieuwe product biedt een ingebouwde catalogus van zelflerende services en heeft een intuïtieve ‘drag and drop’ interface. Developers kunnen meerdere machine learning-API’s combineren en deze direct in hun ontwikkelingsprojecten verwerken. Hierdoor creëren ze snel en eenvoudig sterke applicaties voor mobiel en enterprise.

“HPE HoD Combinations symboliseert de volgende stap in onze visie om machine learning voor grote groepen developers beschikbaar te maken. Bovendien helpen we ze bij het bouwen van cognitieve applicaties, ook wel zelflerende applicaties genoemd”, aldus Fernando Lucini (@fernandolucini), Chief Technology Officer, Big Data Platform van HPE Software. “Met HPE HoD Combinations hebben enterprise developers nu toegang tot de benodigde bouwstenen om hun applicatieontwikkeling naar het volgende niveau te brengen via een eenvoudige en intuïtieve oplossing.”

Geavanceerde machine learning-applicaties eenvoudig gemaakt
HoD Combinations biedt developers en datawetenschappers de benodigde tools om de focus te leggen op het bouwen van moderne, datarijke applicaties. Deze applicaties helpen bedrijven om op de markt te excelleren. HoD Combinations biedt verschillende nieuwe mogelijkheden:

  • Vereenvoudigde codering en verbeterde performances – Het vermindert de complexiteit van codes naar een enkelvoudige API-call. Deze ondersteunt onbeperkt transformaties en processen en vermindert latentie vanwege minder API calls.
  • Intuïtieve ‘drag and drop’ grafische UI – Dit biedt developers de mogelijkheid om meer dan 70 API’s van HPE Haven OnDemand met elkaar te verbinden. Hiermee creëren, testen en lanceren ze nieuwe services in enkele minuten.
  • Lanceren en hergebruik – De in HoD Combinations geïntegreerde ‘publish and reuse’ functie zorgt dat developers veilig een cognitieve service lanceren. Deze is gebaseerd op de HoD API’s van hun organisatie, zodat hergebruik mogelijk is.
  • Nadruk op innovatie in machine learning – Het faciliteert de ontwikkeling van nieuwe services en applicaties met slechts een paar coderegels, zodat de kracht van machine learning volledig benut kan worden.
  • Developer- en commerciële versies – Developers kunnen gratis een preview of prototype van HoD-combinaties krijgen door een Freemium account te nemen. De commerciële versie beschikt over verbeterde quota’s en verzekert een sterk serviceniveau.
  • Geleverd via het Microsoft Azure Cloudplatform – HoD Combinaties wordt wereldwijd geleverd via het Microsoft cloudplatform. Hiermee worden essentiële performance, betrouwbaarheid, security en schaalbaarheid verzekerd.

HPE Haven OnDemand – Meer dan 18.000 gebruikers en miljoenen API-calls per maand
HPE Haven OnDemand is beschikbaar sinds maart 2016 en wordt geleverd als service op Microsoft® Azure. Sindsdien biedt het meer dan 70 machine learning-API’s. HPE Haven OnDemand heeft meer dan 18.000 gebruikers, van individuele software-architecten en datawetenschappers tot complete bedrijven met grote ontwikkelteams. Het platform zorgt dat gebruikers wereldwijd duizenden applicaties kunnen bouwen, ofwel miljoenen API-calls per maand. Het platform blijft de markt veroveren en het gebouwde ecosysteem van partners en klanten groeit iedere dag.

Logitbot levert financiële technologie, gevoed door Artificial Intelligence (AI), waarmee professionals investeringsmogelijkheden kunnen ontdekken en analyseren. “LogitBot gebruikt Haven OnDemand API’s naar tevredenheid om goed investeringsonderzoek en voorspellende analyse-oplossingen te ontwikkelen. Deze dragen bij aan een slimme financiële portfolioconstructie”, aldus Michael Bishop, CTO van Logitbot. “We hebben een preview van Haven OnDemand Combinations gezien en we geloven dat Combinations en het Haven OnDemand platform de ontwikkeling van een hele nieuwe klasse van AI- en Machine Learning-apps versnelt voor de databehoeftige klanten in de financiële sector.”

Schematiq is met geïntegreerd met Microsoft Excel om zowel interne- en externe databronnen als cloud gebaseerde computing voor iedere Excelgebruiker toe te staan. “Schematiq levert de kracht van toegepaste machine learning voor geavanceerde analyses aan een miljard Microsoft Excelgebruikers, door de API’s van HPE Haven OnDemand te integreren”, aldus Darren Harris, CEO van Schematiq. “We zijn blij om te zien hoe de gebruikers van Excel gebruikmaken van de kracht van Haven OnDemand Combinations en de nieuwste cognitieve services om nieuwe inzichten te krijgen en businessinnovatie te versnellen.”

AIMatic biedt klanten een cognitief communicatieplatform. Dit platform leert en verbetert automatisch na verloop van tijd. “AIMatic maakt het voor klanten mogelijk om de modernisering van call centers te versnellen met apps en services”, aldus Brian Matthews, oprichter van AIMatic. “Haven OnDemand is cruciaal geweest om dit mogelijk te maken. Het heeft visie omgezet tot werkelijkheid met een ruime collectie van Machine Learning-API’s. Ze zijn verbazingwekkend toegankelijk en eenvoudig te integreren. De cognitieve services van Haven OnDemand Combinations voor analyse van calls beloven de nieuwe revolutie te worden in hoe we AI toevoegen aan onze applicaties.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...