Hitachi Data Systems roept PQR uit tot Business Partner of the Year 2014

Award voor partner met beste HDS-totaaloplossing voor het Datacenter van Morgen

  • Bedrijfsnieuws van
  • geplaatst op
  • 13 februari 2014 12:30 uur

Tijdens het Hitachi Information Forum 2014, het grootste jaarlijkse kennisevenement van Hitachi Data Systems (HDS) Nederland, heeft PQR met trots de ‘Business Partner of the Year 2014’ award in ontvangst mogen nemen. Op Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort reikte HDS deze award aan PQR uit vanwege de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven.

Binnen het partnership werken PQR en HDS nauw met elkaar samen, waarbij beide organisaties continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om klanten te helpen bij het optimaal inrichten van hun datacenters, voor vandaag maar ook voor de toekomst. Daarbij is relevantie voor de eindklant de eerste prioriteit. De nauwe samenwerking tussen beide partners is hierbij een belangrijke succesfactor gebleken.

IT Evolution
Niet voor niets stond ‘IT Evolution’ centraal tijdens het Hitachi Information Forum. Jos van der Deijl, Manager Sales and Channel bij Hitachi Data Systems Nederland, zegt: “Hitachi Data Systems focust zich op het aanbieden van innovatieve businessoplossingen, waarmee werknemers met de juiste informatie op de juiste plek efficiënter kunnen werken en betere beslissingen kunnen nemen. Op deze manier kunnen onze klanten de slagvaardigheid en flexibiliteit van hun bedrijfsvoering verhogen, kosten besparen en nieuwe kansen benutten om hun bedrijf te laten groeien.

Het Datacenter van Morgen
PQR is zeer verheugd met de Business Partner of the Year award. Mark Olij, Partner Alliance Manager PQR: “Het Datacenter van Morgen is gezamenlijk met de Werkplek van Morgen één van de strategische pijlers van PQR. Het datacenter speelt een steeds belangrijkere rol in het centraal aanbieden van applicaties, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun informatie. Binnen ons partnership met HDS investeren we veel in nieuwe concepten zoals File & Content, Virtualisatie en Converged Infrastructure oplossingen, die aansluiten bij deze ontwikkeling en die voorzien in de behoeften van onze klanten.”

Het afgelopen jaar zijn er diverse succesvolle projecten uitgevoerd in samenwerking met HDS, waarbij de eerder genoemde oplossingen een belangrijke rol hebben gespeeld. “PQR-collega’s hebben zich hiervoor keihard ingezet. Daardoor is de benoeming als ‘HDS Business Partner of the Year’ een eervolle erkenning voor ons allemaal,” aldus Mark Olij.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.