Holland Colours kiest voor hybride cloudoplossing van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 15 juni 2016 09:46 uur

Holland Colours, een wereldwijd opererend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in hetmmaken van kleurconcentraten en additieven voor het inkleuren van voornamelijk PVC-toepassingen, (PET)-verpakkingen, siliconen en elastomeren, kiest voor een hybride cloudoplossing van Proact. De organisatie heeft een driejarig contract afgesloten.

De huidige infrastructuur van Holland Colours was verouderd en kon onvoldoende aansluiting vinden bij de eisen en wensen van de business. In plaats van een traditionele vernieuwing met nieuwe hardware en software is er gezocht naar een partner welke kan voorzien in een meer flexibele (hybride) cloudoplossing met als doel een verbeterde 24×7 dienstverlening naar de business.

Wilfred Van Essen, IT Manager Holland Colours: “Mede dankzij het succes van ons bedrijf en het feit dat we internationaal opererend zijn in verschillende tijdzones werd het steeds lastiger om onze business te voorzien van flexibele, kostenefficiënte en hoog beschikbare IT dienstverlening. Met de keuze voor Proact krijgen we 24×7 ontzorging en kunnen we ons primair gaan richten op wat voor onze business telt”.

Holland Colours heeft binnen de hybride cloudoplossing gekozen voor een converged data center infrastructuuroplossing van Proact op locatie van Holland Colours aangevuld met back-up en uitwijk dienstverlening in de datacenters van Proact. Dit alles is volledig onder het beheer van Proact, zodat HCA zich primair kan richten op de (business) applicaties.

De totaaloplossing kan eenvoudig op- en afgeschaald worden. Hiermee is de IT infrastructuur eenvoudig aan te passen aan de actuele wensen van de organisatie. Niet alleen de kosten schalen flexibel mee met de actuele behoefte, maar ook door consolidatie en rationalisatie van diverse datacenter componenten zal er een reductie van de IT-kosten gerealiseerd gaan worden over de totale contractperiode.

De architectuur is gebaseerd op FlexPod welke bestaat uit de bekende marktleiders Cisco, NetApp en Vmware. Meer specifiek gaat het hierbij om de levering van één totaaloplossing bestaand uit netwerk, storage, compute en security, welke vooraf op elkaar zijn afgestemd en reeds bij meer dan 2500 Proact klanten in gebruik is. Holland Colours krijgt hiermee een bewezen oplossing en kan in geval van nood ook nog terugvallen op de aanvullende back-up en uitwijkdiensten voor maximale business continuïteit.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Bedrijven willen IT tegenwoordig steeds meer in dienst van de business en haar kernprocessen inrichten. De cloud is hierin een belangrijke enabler, maar een op de klant toegespitste benadering qua service vanuit de service provider en design van de omgeving is hierin cruciaal voor het succes. Naast de SLA afspraken profiteert HCA ook van een onderscheidende aanpak om te sturen op gebruikers- en klanttevredenheid (eXperience level agreement) in plaats van enkel een SLA. Proact werkt in een partnership als verlengstuk van klanten zoals Holland Colours, waardoor de IT afdeling zich kan focussen op innovatie en de nieuwe ontwikkeling van business gerelateerde IT diensten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.