Hosted.nl bestaat 10 jaar!

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hosted
  • geplaatst op
  • 23 augustus 2016 16:10 uur

In 2006 opende Hosted.nl haar deuren op de webhostingmarkt. De afgelopen tien jaar heeft de organisatie een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen zien we dat terug aan de stijgende lijn van trouwe klanten, ook de uitbreiding qua werknemers is hier een zichtbaar kenmerk van. Hosted.nl is ambitieus en gemotiveerd om deze groei vast te houden en heeft de missie om de komende drie jaar een sterke marktpositie te bemachtigen binnen Nederland en België.

Hosted.nl stelt haar internetdiensten en hosting beschikbaar voor zowel de zakelijke als particuliere markt. “We merken dat onze klanten een persoonlijke benadering en flexibele instelling op prijs stellen, zo onderscheiden we ons in de markt”, aldus Robert Bolder, CFO bij Hosted.nl. Specifieke klanteisen worden gecombineerd met deskundigheid, op deze manier probeert Hosted.nl zoveel mogelijk aan het online succes van haar klanten te bijdragen.

Tegenwoordig ligt de specialisatie van Hosted.nl niet alleen bij webhosting, maar ook bij e-mail hosting, Hosted Exchange, dedicated servers, VPS, VoIP telefonie, Online Werkplekken en Managed WIFI. Belangrijke data worden opgeslagen in de Cloud. Met de ISO27001:2013 en NEN7510 certificaten op zak, zorgen Hosted.nl en het datacenter dat dit op een veilige manier gebeurt. Deze certificaten geven aan dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Om ervoor te zorgen dat de aangeboden diensten van hoge kwaliteit zijn, blijft Hosted.nl vernieuwen. Afgelopen zomer heeft het harmonisatie-project plaatsgevonden. Alle apparatuur in het datacenter maakte hierbij een volledige vernieuwing door. Met het gebruik van Tintri T850 storage, snelle switches en Dell Technologies™ blades biedt Hosted.nl naast kwaliteit, ook een betere performance.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de werknemers die zich de afgelopen 10 jaar hebben ingezet voor de organisatie. Het 10 jarig bestaan is dan ook een mijlpaal dat gevierd dient te worden. Daarbij is het een bedankje aan onze trouwe klanten en gewaardeerde leveranciers.

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...