Hosted.nl bestaat 10 jaar!

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hosted
  • geplaatst op
  • 23 augustus 2016 16:10 uur

In 2006 opende Hosted.nl haar deuren op de webhostingmarkt. De afgelopen tien jaar heeft de organisatie een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen zien we dat terug aan de stijgende lijn van trouwe klanten, ook de uitbreiding qua werknemers is hier een zichtbaar kenmerk van. Hosted.nl is ambitieus en gemotiveerd om deze groei vast te houden en heeft de missie om de komende drie jaar een sterke marktpositie te bemachtigen binnen Nederland en België.

Hosted.nl stelt haar internetdiensten en hosting beschikbaar voor zowel de zakelijke als particuliere markt. “We merken dat onze klanten een persoonlijke benadering en flexibele instelling op prijs stellen, zo onderscheiden we ons in de markt”, aldus Robert Bolder, CFO bij Hosted.nl. Specifieke klanteisen worden gecombineerd met deskundigheid, op deze manier probeert Hosted.nl zoveel mogelijk aan het online succes van haar klanten te bijdragen.

Tegenwoordig ligt de specialisatie van Hosted.nl niet alleen bij webhosting, maar ook bij e-mail hosting, Hosted Exchange, dedicated servers, VPS, VoIP telefonie, Online Werkplekken en Managed WIFI. Belangrijke data worden opgeslagen in de Cloud. Met de ISO27001:2013 en NEN7510 certificaten op zak, zorgen Hosted.nl en het datacenter dat dit op een veilige manier gebeurt. Deze certificaten geven aan dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Om ervoor te zorgen dat de aangeboden diensten van hoge kwaliteit zijn, blijft Hosted.nl vernieuwen. Afgelopen zomer heeft het harmonisatie-project plaatsgevonden. Alle apparatuur in het datacenter maakte hierbij een volledige vernieuwing door. Met het gebruik van Tintri T850 storage, snelle switches en Dell Technologies™ blades biedt Hosted.nl naast kwaliteit, ook een betere performance.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de werknemers die zich de afgelopen 10 jaar hebben ingezet voor de organisatie. Het 10 jarig bestaan is dan ook een mijlpaal dat gevierd dient te worden. Daarbij is het een bedankje aan onze trouwe klanten en gewaardeerde leveranciers.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.