Hosted.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 award 2014

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hosted
  • geplaatst op
  • 12 september 2014 09:55 uur

Hosted.nl heeft jaar op jaar een fantastische groei doorgemaakt en daarom is zij genomineerd voor de Deloitte technology Fast50 Award 2014. Het gaat over een top 50 binnen de Benelux van snelst groeiende bedrijven op het gebied van technologiesegmenten. Vrijdag 31 oktober 2015 zal de uiteindelijke ranking in Utrecht feestelijk bekend worden gemaakt.

“Hosted.nl is vereerd en enthousiast met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Het geeft aan dat zij op de juiste weg zitten en nog steeds volop groeien. In 2015 verwacht Hosted.nl de volgende stappen te zetten met een nieuwe website en kwaliteitsmanagement in de vorm van de ISO-certificering (ISO 27001 & NEN7510) die in medio november van dit jaar volgt.”

Wat voor bedrijf is Hosted.nl?

Hosted.nl is gestart door jonge ondernemers (26) die binnen acht jaar een stevig fundament hebben opgezet. Er wordt hosting aangeboden, waarbij gedacht kan worden aan domeinregistraties, virtuele servers, cloudoplossingen en Enterprise-dienstenverlening.

Hosted.nl is een kerngezonde, gedreven en innovatieve onderneming die financieel onafhankelijk is. Ze heeft de beschikking over uitstekend serverpark en maakt gebruik van hoogstaande hardwareleveranciers zoals Huawei, Cisco en EMC. Bij Hosted.nl is juist de zorg en het persoonlijke karakter die elke klant krijgt het grote pluspunt. De medewerkers van Hosted.nl hebben passie voor hun werk en nemen iedere vraag serieus!

Over Deloitte Technology Fast50

Ieder jaar keert de Deloitte Technology Fast50 verkiezing terug. Het gaat over de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Voor de selectie wordt er gekeken naar de basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). Bedrijven die nog geen vijf jaar bestaan kunnen ook meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Deze bedrijven worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid in plaats van op groeicijfers. Er kunnen verschillende deelnemers zijn, zowel uit de publieke als de private sector en deze omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.