Hostingprovider Argeweb wederom officieel gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Argeweb
  • geplaatst op
  • 20 november 2015 10:33 uur

Hostingprovider Argeweb is officieel gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 27001 en ISO 22301. De eerste twee certificeringen ISO 9001 en 27001 zijn verlengd, de derde certificering, de ISO 22301 ontvangt Argeweb dit jaar voor het eerst. Met het behalen van deze certificeringen bewijst Argeweb als één van de weinige hostingproviders serieus bezig te zijn met informatiebeveiliging, kwaliteit en het beperken van storingen.

Sinds 2009 ontvangt Argeweb de ISO 9001 en ISO 27001 certificering en Argeweb is er trots op dat zij dit jaar ook ISO 22301 is gecertificeerd. Met dit certificaat voldoet Argeweb aan een zogenoemd Business Continuity Management systeem. Dit systeem is erop gericht dat de kans op een verstorend incident wordt verkleind. Mocht er toch een storing plaatsvinden, dan is Argeweb in staat om de schade te beperken.

ISO 9001 en ISO 27001

De ISO 9001 norm waarborgt het kwaliteitsmanagement van Argeweb. De ISO 27001 norm is gericht op informatiebeveiliging. Omdat Argeweb een groot klantenbestand heeft, is het van het grootste belang dat er veilig met de gegevens van de klanten wordt omgegaan. Dat dit gebeurt bewijst Argeweb met de ISO 27001 certificering.

Trots

Dat Argeweb een derde certificaat mocht ontvangen is volgens Koen van Deudekom, directeur van Argeweb, een goede prestatie: ’Wij zijn er heel trots op dat wij na de ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen, nu ook de ISO 22301 certificering mochten ontvangen. Wij werken er hard aan om aan de ISO normen te blijven voldoen. Onze klanten moeten er zeker van zijn dat wij veilig met hun gegevens omgaan. Dat wij dit doen, tonen wij met deze drie ISO certificeringen aan. De certificeringen dragen niet alleen bij aan ons succes, maar zeker ook aan het online succes van de klant. En dat is precies waar Argeweb voor staat.’

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...