Hostingprovider Argeweb wederom officieel gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Argeweb
  • geplaatst op
  • 20 november 2015 10:33 uur

Hostingprovider Argeweb is officieel gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 27001 en ISO 22301. De eerste twee certificeringen ISO 9001 en 27001 zijn verlengd, de derde certificering, de ISO 22301 ontvangt Argeweb dit jaar voor het eerst. Met het behalen van deze certificeringen bewijst Argeweb als één van de weinige hostingproviders serieus bezig te zijn met informatiebeveiliging, kwaliteit en het beperken van storingen.

Sinds 2009 ontvangt Argeweb de ISO 9001 en ISO 27001 certificering en Argeweb is er trots op dat zij dit jaar ook ISO 22301 is gecertificeerd. Met dit certificaat voldoet Argeweb aan een zogenoemd Business Continuity Management systeem. Dit systeem is erop gericht dat de kans op een verstorend incident wordt verkleind. Mocht er toch een storing plaatsvinden, dan is Argeweb in staat om de schade te beperken.

ISO 9001 en ISO 27001

De ISO 9001 norm waarborgt het kwaliteitsmanagement van Argeweb. De ISO 27001 norm is gericht op informatiebeveiliging. Omdat Argeweb een groot klantenbestand heeft, is het van het grootste belang dat er veilig met de gegevens van de klanten wordt omgegaan. Dat dit gebeurt bewijst Argeweb met de ISO 27001 certificering.

Trots

Dat Argeweb een derde certificaat mocht ontvangen is volgens Koen van Deudekom, directeur van Argeweb, een goede prestatie: ’Wij zijn er heel trots op dat wij na de ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen, nu ook de ISO 22301 certificering mochten ontvangen. Wij werken er hard aan om aan de ISO normen te blijven voldoen. Onze klanten moeten er zeker van zijn dat wij veilig met hun gegevens omgaan. Dat wij dit doen, tonen wij met deze drie ISO certificeringen aan. De certificeringen dragen niet alleen bij aan ons succes, maar zeker ook aan het online succes van de klant. En dat is precies waar Argeweb voor staat.’

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.