Hostingprovider Yourhosting geeft geld toe bij registratie domeinnaam

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 9 december 2015 18:00 uur

Yourhosting, specialist op het gebied van domeinnamen, webhosting, clouddiensten en websites, introduceert een speciale .NU-domeinnaamactie. Alle klanten die tot 24 december een .NU-domeinnaam registeren, krijgen deze een jaar gratis. Per geregistreerde .NU legt Yourhosting bovendien 1 euro toe in de vorm van een donatie aan 3FM Serious Request. Hiermee draagt het bij aan de actie die dit jaar geheel in het teken staat van de toekomst van jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

In Nederland worden .NU-domeinnamen vaak geregistreerd als alternatief voor .COM en .NET. Maar ook kun je met .NU gemakkelijk een aansprekende url maken, zoals bijvoorbeeld koopjetelefoon.nu. Door klanten tijdelijk gratis de gelegenheid te bieden een .NU te claimen, kunnen zij hiermee experimenteren en tegelijkertijd bijdragen aan het goede doel.
Actie ondernemen
“Geld toe krijgen bij een domeinnaam is nog nooit eerder vertoond, dit is uniek. En dat we bij deze spectaculaire actie hebben gekozen voor .NU heeft een reden”, vertelt Bart Carlier, Algemeen Directeur van Yourhosting. “Wij willen onze klanten oproepen ‘nu’ actie te ondernemen en het initiatief van 3FM Serious Request via ons te steunen. Niet alleen profiteren zij daarmee een jaar lang van een gratis domeinnaam, maar krijgen zij ook een website van MijnWebsite gratis. Hiermee kunnen klanten bijvoorbeeld ook eenvoudig zelf een website ontwikkelen voor een eigen Serious Request-actie.”
Klik hier om een gratis .NU aan te vragen en steun Serious Request!
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.