HPE Enterprise Services introduceert eerste Platform as a Service voor SAP® applicaties

Platform neemt IT-barrières weg en verbetert flexibiliteit met realtimecontrole over het SAP-ecosysteem


Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) kondigt vandaag Enterprise Solutions On Demand (ESO) voor SAP aan. Met deze managed cloud service kunnen bedrijven hun SAP applicaties real-time beheren. En door middel van een web-based Service Catalogue worden diensten naar behoeven op- en afgeschaald. ESO voor SAP is een volledig servicepakket met een uitgebreide infrastructuur, platform en applicatiemanagementservices.

Belangrijke functies en voordelen zijn:
– Agile digital business platform: ESO voor SAP biedt just-in-time leveringsmogelijkheden van afgemeten SAP middelen. Het platform kan in minuten leveren in plaats van in uren of in sommige gevallen dagen en dit kan op on demand basis of door het vooraf in te plannen. De flexibele omgeving past zich aan de wensen van de gebruiker aan doordat het kan reageren op tijdelijke pieken in gebruik, problemen supersnel kan oplossen en zonder vertragingen dev/test omgevingen kan bouwen.
– Afgemeten consumptiemodel, gebaseerd op de mogelijkheid om per uur of per incident te gebruiken en te factureren, om zo TCO van het SAP ecosysteem te verminderen.
– Geautomatiseerde SAP lifecycle management reduceert vertragingen/wachttijden in uitvoering en implementatie, waardoor snellere innovatie mogelijk is. Hierdoor kunnen aanpassingen binnen SAP applicaties snel benut worden.
– Detect-to-Correct: ESO voor SAP zorgt voor continuïteit door Dev/Ops optimalisatie, hoge beschikbaarheid en disaster recovery service levels. Het gebruik van ‘detect-to-correct’ verbetert door zijn voorspellende mogelijkheden de user experience van de eindgebruiker. Bovendien vermindert het aantal incidenten en worden oplossingen sneller gevonden.
– Veilig en conform: ESO voor SAP voldoet aan beveiligingssystemen en biedt data-encryptie voor inactieve data en data in transitie. Het ondersteunt eisen aan soevereiniteit en eisen aan waar de data worden opgeslagen door middel van in-country hosting van data in een managed cloudomgeving in de dichtstbijzijnde locatie van de klant. Bovendien ondersteunt het conformiteit aan bedrijfsregelgeving en security best practices inclusief HIPAA, ISO27001, SOC2, PCI en IL3.

Beschikbaarheid
Enterprise Solutions On Demand voor SAP zal vanaf begin 2017 beschikbaar zijn.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...