Huisman kiest voor IT-infrastructuur van Proact voor elf wereldwijde locaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 24 september 2014 10:00 uur

Huisman, wereldwijd actief in het ontwerpen en produceren van zware constructie-installaties voor onshore- en offshorebedrijven, kiest Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Proact levert en implementeert de totaaloplossing bestaande uit servers, storage en back-up voor totaal elf locaties wereldwijd. Huisman tekent een vijfjarig contract.

Het beheersbaar houden van de groeiende IT-organisatie was een van de voornaamste redenen van Huisman om het project op te starten. Om dit doel te bereiken, stonden datacentralisatie, standaardisatie en een centraal te managen infrastructuur vanuit het hoofdkantoor in Schiedam hoog op de eisen- en wensenlijst.

Andre Faber, Global ICT Manager Infra Huisman: “We hebben met Proact goed samengewerkt. Proact-medewerkers zijn professionals, enthousiast en betrouwbaar. Ze zijn kritisch en komen met goede voorstellen en alternatieven. Huisman is zeer tevreden over het behaalde resultaat, binnen plan en budget, precies zoals je mag verwachten.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco UCS-servers. Huisman beschikt hiermee over een uiterst schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en databases voor haar rekening neemt. Door maximale integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software voor alle back-up- en restore-taken is een minimale impact op de performance en het management van de NetApp-storageomgeving gegarandeerd.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Dat wij als Proact de IT-infrastructuur van een wereldwijd opererende organisatie als Huisman mogen verzorgen, is iets wat ons met trots vervult. Huisman verzekert zich met haar keuze voor Proact – en de IT-infrastructuuroplossing bestaande uit drie strategische partners van ons portfolio – van toegang tot best-in-class, innovatieve producten en diensten. Wij kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!