Huisman kiest voor IT-infrastructuur van Proact voor elf wereldwijde locaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 24 september 2014 10:00 uur

Huisman, wereldwijd actief in het ontwerpen en produceren van zware constructie-installaties voor onshore- en offshorebedrijven, kiest Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Proact levert en implementeert de totaaloplossing bestaande uit servers, storage en back-up voor totaal elf locaties wereldwijd. Huisman tekent een vijfjarig contract.

Het beheersbaar houden van de groeiende IT-organisatie was een van de voornaamste redenen van Huisman om het project op te starten. Om dit doel te bereiken, stonden datacentralisatie, standaardisatie en een centraal te managen infrastructuur vanuit het hoofdkantoor in Schiedam hoog op de eisen- en wensenlijst.

Andre Faber, Global ICT Manager Infra Huisman: “We hebben met Proact goed samengewerkt. Proact-medewerkers zijn professionals, enthousiast en betrouwbaar. Ze zijn kritisch en komen met goede voorstellen en alternatieven. Huisman is zeer tevreden over het behaalde resultaat, binnen plan en budget, precies zoals je mag verwachten.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco UCS-servers. Huisman beschikt hiermee over een uiterst schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en databases voor haar rekening neemt. Door maximale integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software voor alle back-up- en restore-taken is een minimale impact op de performance en het management van de NetApp-storageomgeving gegarandeerd.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Dat wij als Proact de IT-infrastructuur van een wereldwijd opererende organisatie als Huisman mogen verzorgen, is iets wat ons met trots vervult. Huisman verzekert zich met haar keuze voor Proact – en de IT-infrastructuuroplossing bestaande uit drie strategische partners van ons portfolio – van toegang tot best-in-class, innovatieve producten en diensten. Wij kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.