ICT-specialisten Multrix en Ultimum benutten elkaars expertise


De ICT-bedrijven Ultimum uit Almere en Multrix uit Amsterdam hebben een pact gesloten. Ultimum neemt voortaan cloud-diensten voor zijn klanten af bij Multrix en die schakelt het Almeerse bedrijf op zijn beurt in voor het beheren van de technische infrastructuur.

Volledige beheer ICT-omgeving

Ultimum en Multrix hebben dezelfde visie op het volledig ontzorgen van klanten en zorgen er samen voor dat deze geen omkijken hebben naar de ICT-omgeving. Een grote continuïteit en het beter aansluiten van diverse systemen op de wensen en eisen van de bedrijfsvoering. De combinatie neemt het risico en de zorg hiervan volledig over. Totale ontzorging dus.

Samenwerking is goede aanvulling

“Multrix is een bevriende relatie”, zegt directeur Ricardo Soto Escamilla van Ultimum. “We kennen elkaar al jaren. We vullen elkaar goed aan en dankzij deze strategische samenwerking kunnen we onze klanten nog beter bedienen.” De beide bedrijven blijven verantwoordelijk voor de totale regie van hun eigen klanten.

Directeur Martin Bergonje van Multrix voegt hieraan toe: “Met de aanvulling van de professionele dienstverlening van Ultimum op het cloudaanbod van Multrix bieden we onze klanten een belangrijke toegevoegde waarde.”

Geen samenwerking op papier, maar eentje die elkaar versterkt. Soto Escamilla: “Wij nemen voortaan clouddiensten af bij Multrix. Daar zijn zij de specialist in. Andersom krijgen wij toegang tot heel veel klanten op de beheerskant van de infrastructuur.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.