ICTroom breidt modulair datacenter portfolio uit

Tevens lancering van nieuwe datacenter support services

  • Bedrijfsnieuws van
  • ICT room
  • geplaatst op
  • 19 januari 2016 11:00 uur

ICTroom, expert in het leveren van op maat gemaakte datacenter oplossingen, kondigde vandaag de uitbreiding van zijn IMD (Integrated Modular Data Centre) product portfolio aan. Tevens werden nieuwe technische ondersteunende datacenter diensten gelanceerd.

ICTroom’s modulaire IMD is een ontwerp platform voor maatwerk datacenter oplossingen. De oorspronkelijke IMD werd ontworpen om een kritische belasting in stappen van 750 kW te leveren, met modules die bestaan uit 160 serverracks of 320m2 IT ruimte. Via de uitbreiding van het portfolio biedt ICTroom nu meer granulaire stappen in het opschalen van capaciteit en een nieuwe productlijn voor micro-sites onder de 100kW.

Nieuwe datacenter support services
In aanvulling op de uitbreiding van haar product portfolio, kondigt ICTroom ook een reeks van nieuwe technische ondersteuningsdiensten aan voor datacenter en computerruimte beheerders. In eerste instantie beschikbaar in Nederland, bieden professionele Care Packs gestandaardiseerde onderhoudsdiensten aan, geschaald in drie categorieën (CP1, CP2 en CP3) s- inclusief 24×7 on-site respons met gegarandeerde responstijden, fix tijden en Service Level Agreements. Daarnaast biedt ICTroom ook 24×7 remote monitoring aan van de M & E-apparatuur (stroom en koeling) van zowel nieuwe als bestaande datacenter-infrastructuur.

Frank Brand, Managing Director bij ICTroom, verklaarde: “Een toenemend aantal datacenter dienstverleners, van colocatie tot cloud, stappen over op een modulaire datacenter aanpak vanwege de mogelijkheden om onzekerheid te verminderen gelet op kosten, capaciteit en design-to-build tijdschema’s. Door het uitbreiden van ons IMD product portfolio, stellen we nog meer organisaties in staat om te profiteren van een modulaire oplossing, die – in combinatie met onze bewezen datacenter deskundigheid – in een maatwerk datacenter of computerruimte resulteert die precies voldoet aan bestaande – en verwachte – business eisen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.