ilionx ondersteunt klanten bij ontwikkelen en testen in de cloud

ICT-dienstverlener standaardiseert Microsoft-scenario Dev en Test op Azure, inclusief templates en servicedesk

  • Bedrijfsnieuws van
  • ilionx
  • geplaatst op
  • 13 februari 2015 10:30 uur

Voor organisaties die op zoek zijn naar een schaalbare en flexibele cloud-infrastructuur voor het ontwikkelen en testen van software, introduceert ilionx een complete ondersteuning van de Microsoft ontwikkel- en testomgevingen op Azure. De ICT-dienstverlener heeft templates ontworpen waarmee dit platform snel in gebruik kan worden genomen (zelfs binnen een dag) en tegen lage kosten. Daarbij biedt ilionx trainingen en managed services, zodat klanten altijd ondersteuning krijgen van een ervaren team.

Met de ontwikkel- en testomgeving van Microsoft kunnen softwareontwikkelaars beter voorspellen hoe de software werkt en mogelijke problemen ontdekken en oplossen voordat een release in productie wordt genomen. De nieuwe dienstverlening van ilionx bestaat onder andere uit het opzetten van een geautomatiseerde uitrol van de toepassing binnen de OTAP-omgeving, gebruikersondersteuning, een self-service-portaal, een ilionx servicedesk en gebruiksrapportages van de omgevingen.

“Een ontwikkel- en testomgeving in de cloud biedt organisaties veel flexibiliteit en brengt kostenbesparingen met zich mee”, aldus Antoine Teunissen, Business Unit Manager bij ilionx. “Dit is al gauw vijftig procent goedkoper dan traditionele ontwikkelomgevingen, omdat de server niet 24 uur per dag aan hoeft te staan. Je betaalt per minuut. Zo kun je instellen dat de omgeving alleen beschikbaar is op werkdagen van zeven tot zeven – waarbij je overigens gemakkelijk meer beschikbaarheid kunt configureren als dat nodig is. Met onze nieuwe dienst brengen we veel van onze kennis en expertise van het ontwikkelproces mee, waardoor klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.”

Marius Spijkerboer, Partner Sales Manager bij Microsoft Nederland en verantwoordelijk voor de relatie met o.a. ilionx: “Wij investeren actief in de samenwerking met onze partners en zijn verheugd dat ilionx nu ook investeert in de cloud-dienst Azure door het zelf veelvuldig te gebruiken en het dev en test-scenario in de markt te zetten. Deze Azure-dienstverlening past binnen onze ‘cloud first, mobile first-strategie’, waarbij investeringen in nieuwe technologische oplossingen op het gebied van cloud en mobility centraal staan. Onze partners, zoals ook ilionx, zijn cruciaal om onze gezamenlijke klanten optimaal gebruik te laten maken van alle mogelijkheden van de op Microsoft gebaseerde public cloud-, private cloud- en hybrid cloud-omgevingen. Niet alleen ontwikkelaars ervaren hier de voordelen van, maar ook de business, aangezien zij hiermee een transparant overzicht hebben en voortgang kunnen bewaken.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?