Infor CloudSuite Facilities Management helpt CWF om als complete facilitaire dienstverlener op te treden

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 1 december 2015 17:20 uur

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat Croon, Wolter & Dros Facilities (CWF) gekozen heeft voor Infor CloudSuite Facilities Management voor een effectief beheer van enterprise assets.

CWF is een jong bedrijf met 40 werknemers. Het bedrijf kent zijn oorsprong in 2014 toen de ondernemingen Croon Elektrotechniek en Ingenieursbureau Wolter & Dros de krachten op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde bundelden in CWF. Het bedrijf richt zich op multidisciplinaire onderhoudscontracten en zorgt voor het optimaal beheer van gebouwen, installaties én facilitaire diensten. Het bedrijf is actief in diverse markten waaronder het onderwijs, de zorg, de zakelijke dienstverlening en de overheid. Naast het beheren van de technische installaties wil CWF de dienstverleningstak uitbreiden. Het doel is om in de komende jaren toe te treden tot de top 5 facilitaire dienstverleners.

Met het uitbreiden van de dienstverlening, waaronder sleutelbeheer, en de groeiplannen, ontstond de behoefte aan een nieuwe Enterprise Asset Management-oplossing. Het aantal van acht geselecteerde pakketten werd teruggebracht naar twee oplossingen en na een referentiebezoek kwam Infor als beste uit de bus. Een Proof of Concept werd uitgevoerd in drie van de zestig locaties waarbij de nadruk lag op de storingsrapportages en de bijbehorende overzichten met kosten en tijd.

Pieter Kruik, manager operations, CWF B.V., looft de flexibiliteit, het gebruiksgemak en de integratiemogelijkheden van Infor CloudSuite Facilities Management. “We kunnen de oplossing volledig integreren met andere zakelijke applicaties. Daarbij kunnen we profiteren van verbeterde efficiëntie, bijvoorbeeld op het gebied van rapportages en analyses. Zo kunnen we nu in een mum van tijd beschikken over een duidelijke storingsrapportage. Dat was voorheen een omslachtige en tijdrovende bezigheid. Ook het gebruik van EAM Mobile, een EAM applicatie voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, verhoogt de efficiëntie en productiviteit, wanneer bijvoorbeeld monteurs altijd direct verbonden zijn met de oplossing en de informatie kunnen inzien, vastleggen en beheren vanaf hun werkplek.”

Pre-configuratie en branchespecifieke mogelijkheden helpen de downtime te minimaliseren en zorgen ervoor dat de assets optimaal functioneren. Naast de mogelijkheden van de oplossing speelden ook de visie, de ontwikkelkracht van Infor en de 12 jaar ervaring met EAM-oplossingen in de cloud een rol.

Infor CloudSuite Facilities Management biedt een betrouwbaar beveiligingsmodel dat ongecompliceerd is en de installatietijd kan verminderen. Het heeft bovendien een gemiddelde uptime van 99,95 procent. Systeemgebruikers krijgen toegang tot de belangrijkste functies en kenmerken van de webgebaseerde Infor EAM for Facilities oplossing, via eenvoudig te gebruiken grafische gebruikersinterface. De suite maakt ook gebruik van het open middlewareplatform, Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatform, Infor Ming.le, dat interne en externe communicatie tussen stakeholders ondersteunt.

Met Infor CloudSuite Facilities Management hoeft CWF geen onsite servers of hardware aan te schaffen, wat de behoefte aan extra IT-ondersteuning elimineert. Omdat de cloud delivery via Amazon Web Services (AWS) wordt beheerd via een maandelijks abonnement reduceert Infor CloudSuite Facilities Management de initiële investering, omdat deze vallen onder de operationele kosten in plaats van de vermogenskosten. De dienstverlener is met de nieuwe EAM-oplossing, die de komende tijd zal worden uitgerold over alle zestig locaties, klaar voor de toekomst.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.