Infor en Ciber breiden samenwerking uit naar Europa

Ecosysteem grote systeemintegrators van Infor-applicaties wordt verder versterkt

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ciber
  • geplaatst op
  • 18 februari 2015 11:13 uur

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, en Ciber, een toonaangevend IT-bedrijf, breiden hun samenwerking uit. In aanvulling op de bestaande partnership in Noord-Amerika zullen de bedrijven nu ook implementatie-, integratie- en upgrade-diensten gaan leveren aan klanten in heel Europa. Door kennis en middelen te verstrekken die specifiek zijn voor deze regio, kunnen Infor en Ciber klanten beter helpen bij het verbeteren van hun applicaties. Klanten kunnen hiermee profiteren van de ruim één miljard dollar aan R&D-investeringen die Infor sinds 2011 heeft gedaan.

“Het moderniseren van bestaande implementaties is cruciaal voor klanten. Hierdoor kunnen zij profiteren van de veranderingen die Infor heeft doorgevoerd in de cloud-, mobiele-, sociale- en analytische mogelijkheden, en de branchespecifieke functionaliteiten, waarmee bedrijven slimmer en sneller kunnen werken,” zegt Stephan Scholl, president bij Infor. “Al vele jaren is Ciber een belangrijke partner voor ons en door de uitbreiding van onze samenwerking en de grotere omvang en expertise van het Infor services netwerk kunnen meer klanten profiteren van hun Infor-applicaties.”

In Europa zal Ciber specifiek werken met Infor M3 en de Infor Lawson suite, die branchespecifieke applicaties bevatten voor financieel, human resource en supply chain management. Ciber is al een Infor Alliance partner sinds de oprichting van het programma, heeft meer dan meer dan 300 gezamenlijke klanten in Noord-Amerika en is onlangs uitgeroepen tot Infor Alliance partner van het jaar.

“De samenwerking met Infor en de uitbreiding van onze gezamenlijke dienstverlening op de Europese markt is een strategische noodzaak voor Ciber,” aldus Michael Boustridge, president en chief executive officer van Ciber.

Als onderdeel van de alliantie zal Ciber samenwerken met Infor Consulting Services, om zo klanten te upgraden naar de nieuwste Infor-releases met de nieuwste functionaliteiten. Door de kennis en expertise van beide teams te combineren, kunnen bedrijven de potentiële voordelen maximaliseren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.