Infor introduceert een branchespecifieke supply chain-oplossing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 26 januari 2016 17:18 uur

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Supply Chain Execution (SCE), versie 10.4 voor betere prestaties en meer efficiëntie. Vorig jaar werd SCE in de cloud door Infor aangekondigd. De feedback van gebruikers uit verschillende sectoren is gebruikt om het gebruikersgemak te verbeteren, een snellere ROI te realiseren en de leveringsprestaties te verhogen. Infor SCE 10.4 kan eenvoudig aangepast worden aan de behoeften van een bepaalde branche. Hierdoor is een meer holistische benadering voor supply chain management mogelijk.

Infor SCE 10.4 combineert warehouse management, transport, 3PL billing en personeelsbeheer in één geïntegreerde oplossing. De oplossing beoogt gebruikers te helpen hun inventaris, ruimte en arbeid in het magazijn te optimaliseren terwijl complexe supply chain-processen worden gestroomlijnd. De oplossing is beschikbaar als een on-premise of cloud-variant.

Belangrijke toevoegingen zijn:

  • Dynamische slotting afgestemd op retail en omni-channel fulfillment – De nieuwste versie van Infor SCE bevat een dynamische slotting-functionaliteit. Deze module helpt de warehouse manager het magazijn opnieuw te configureren op basis van de veranderingen in de snelheid en andere relevante kenmerken van het product. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om automatisch pick-locaties toe te wijzen aan items die nog geen locatie toegewezen hadden gekregen.
  • Verbeterde inbound kwaliteitscontrole: Met de inbound quality control-functie kunnen gebruikers steekproefsgewijs de kwaliteit van binnenkomende goederen controleren en de resultaten volgen. Door gebruik te maken van een nieuw configuratiescherm, is het makkelijker dan ooit tevoren de sampling-regels te definiëren op eigenaars-, leveranciers- en stuksniveau. Hierdoor krijgen retailers meer inzicht in de kwaliteit van een leverancier.
  • Ondersteuning voor nieuwe HTML5 gebaseerde web RF UI – Naast de bestaande telenet RF-ondersteuning biedt SCE 10.4 nu ook RF-schermen in een HTML5 browser gebruikersinterface. SCE-klanten kunnen profiteren van een nieuw platform onafhankelijk RF en slimme apparaten. Een nieuw configureerbare messaging app is ook toegevoegd zodat RF-gebruikers met elkaar kunnen praten en magazijnprocessen kunnen versnellen.
  • Nieuwe branche- en rolspecifieke dashboards – Infor SCE 10.4 in ontworpen met branchespecifieke functionaliteiten en gebruikersgemak in gedachten. Deze versie is daarom voorzien van drie nieuwe dashboards die branchespecifieke gegevens en KPI’s bieden voor de retail distributie, gezondheidszorg distributie en logistiek beheer van derden.
  • Uitgebreide opties voor het personaliseren van de gebruikerservaring – veel uitbreidingsopties zijn aan deze versie toegevoegd, waarmee gebruikers schermen kunnen uitbreiden en personaliseren zonder de softwarecode aan te hoeven passen. Men kan onder andere gebruikmaken van een nieuw RF screen designer en een UI/Form gebaseerde schermconfigurator. Andere verbeteringen zijn ondersteuning van Infor Reporting 10.4 en een nieuwe grafische weergave van afspraken in een Gantt-diagram. Deze versie biedt compliancy met de UX 3.0-stijlen voor SCE-modules evenals de implementatie van functionaliteiten die nodig zijn voor de interactie met Infor Ming.le, Infor Operational Reporting en Infor ION 10x.

“De supply chains van veel Infor-klanten bestaan uit zoveel onderdelen dat het essentieel is dat ze toegang en volledig inzicht in het proces te hebben,” aldus John Bermudez, vice president Product Management bij Infor. “De nieuwe Warehouse Management-functionaliteit samen met geüpdatete dashboards en personalisatie maken Infor SCE 10.4 tot de perfecte oplossing voor onze klanten met complexe supply chains.”

Infor SCE 10.4 is in diverse talen beschikbaar, waaronder Engels, Chinees (vereenvoudigd), Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Zweeds. De applicatie wordt in meerdere regio’s aangeboden waaronder Europa, Noord- en Latijns-Amerika en Azië.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...