Infor introduceert Proof of Delivery voor end-to-end distributiebeheer

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 30 december 2015 10:38 uur

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Distribution Proof of Delivery (PoD). Met deze nieuwe applicatie kunnen distributeurs hun routes en de profielen van bestuurders beheren. Het is tevens mogelijk om orders bij te houden, handtekeningen vast te leggen en belangrijke bestelinformatie te tonen. Door gebruik te maken van de middleware-oplossing, Infor ION, kan Infor Distribution PoD verbinding maken met het bestaande enterprise resource planning (ERP) systeem om belangrijke informatie in realtime over te brengen tussen de chauffeur en de distributeur.

Infor Distribution PoD bevat zowel een beheerfunctie als een makkelijk te gebruiken mobiele functie voor chauffeurs. Deze functies helpen distributeurs om hun klantenservice te verbeteren. Gebruikers kunnen voor het afleveren van meerdere bestellingen een op maat gemaakte route maken. Bovendien kan de klantinformatie worden opgeslagen en getoond. De informatie wordt daarnaast automatisch bijgewerkt in het ERP-systeem. De in-application manager-functie functioneert als de centrale opslagplaats voor het plannen van routes, het beheren van profielen van chauffeurs en het bijhouden van leveringen gedurende de dag. Alle bestellingen worden vanuit het ERP-systeem geëxporteerd om routes en leveringen toe te wijzen.

Infor Distribution PoD is een complementaire applicatie voor Infor Mongoose en biedt distributeurs makkelijke en flexibele tools die het succes vergroten. Infor Mongoose is een innovatief technologieplatform waarmee gebruikers makkelijk applicaties kunnen ontwerpen en inzetten. Indien gekoppeld bieden Infor Mongoose en Infor Distribution PoD een simplistische en moderne gebruikerservaring die verpakte integraties en flexibiliteit bieden voor een naadloze informatiestroom.

Nadat een levering is voltooid, stuurt het ERP-systeem automatisch belangrijke gegevens naar de belanghebbenden van het bedrijf zodat zij inzicht krijgen in de orderstatus. Infor Distribution PoD toont visuele kaarten en routes, legt foto’s en handtekening vast en waarschuwt chauffeurs in het geval van wijzigingen. De applicatie is ontworpen om distributeurs te helpen elke chauffeur te lokaliseren, de voortgang te bewaken, de orders nauwkeurig bij te houden, geschillen op te lossen en de algehele klantenservice te verbeteren.

Infor Distribution PoD is momenteel beschikbaar voor iPhones en is gecertificeerd voor Infor Distribution SX.e versie 6.1.060 en hoger.

“Distributeurs zijn altijd op zoek naar tools om concurrentievoordeel te realiseren. De mogelijkheid om realtime documenten te volgen, traceren en documenteren zou daarom zeer waardevol moeten zijn. Met Infor Distribution PoD kunnen distributeurs bewijzen dat leveringen hebben plaatsgevonden en kunnen ze betalingsclaims snel afwikkelen,” aldus Kelly Squizzero, senior director, Industry & Solution Strategy, Infor Distribution. “Infor Distribution PoD is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag aan mobiele applicaties, voor het stroomlijnen van processen en het verzekeren van klanttevredenheid.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.