Infor introduceert Proof of Delivery voor end-to-end distributiebeheer

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 30 december 2015 10:38 uur

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Distribution Proof of Delivery (PoD). Met deze nieuwe applicatie kunnen distributeurs hun routes en de profielen van bestuurders beheren. Het is tevens mogelijk om orders bij te houden, handtekeningen vast te leggen en belangrijke bestelinformatie te tonen. Door gebruik te maken van de middleware-oplossing, Infor ION, kan Infor Distribution PoD verbinding maken met het bestaande enterprise resource planning (ERP) systeem om belangrijke informatie in realtime over te brengen tussen de chauffeur en de distributeur.

Infor Distribution PoD bevat zowel een beheerfunctie als een makkelijk te gebruiken mobiele functie voor chauffeurs. Deze functies helpen distributeurs om hun klantenservice te verbeteren. Gebruikers kunnen voor het afleveren van meerdere bestellingen een op maat gemaakte route maken. Bovendien kan de klantinformatie worden opgeslagen en getoond. De informatie wordt daarnaast automatisch bijgewerkt in het ERP-systeem. De in-application manager-functie functioneert als de centrale opslagplaats voor het plannen van routes, het beheren van profielen van chauffeurs en het bijhouden van leveringen gedurende de dag. Alle bestellingen worden vanuit het ERP-systeem geëxporteerd om routes en leveringen toe te wijzen.

Infor Distribution PoD is een complementaire applicatie voor Infor Mongoose en biedt distributeurs makkelijke en flexibele tools die het succes vergroten. Infor Mongoose is een innovatief technologieplatform waarmee gebruikers makkelijk applicaties kunnen ontwerpen en inzetten. Indien gekoppeld bieden Infor Mongoose en Infor Distribution PoD een simplistische en moderne gebruikerservaring die verpakte integraties en flexibiliteit bieden voor een naadloze informatiestroom.

Nadat een levering is voltooid, stuurt het ERP-systeem automatisch belangrijke gegevens naar de belanghebbenden van het bedrijf zodat zij inzicht krijgen in de orderstatus. Infor Distribution PoD toont visuele kaarten en routes, legt foto’s en handtekening vast en waarschuwt chauffeurs in het geval van wijzigingen. De applicatie is ontworpen om distributeurs te helpen elke chauffeur te lokaliseren, de voortgang te bewaken, de orders nauwkeurig bij te houden, geschillen op te lossen en de algehele klantenservice te verbeteren.

Infor Distribution PoD is momenteel beschikbaar voor iPhones en is gecertificeerd voor Infor Distribution SX.e versie 6.1.060 en hoger.

“Distributeurs zijn altijd op zoek naar tools om concurrentievoordeel te realiseren. De mogelijkheid om realtime documenten te volgen, traceren en documenteren zou daarom zeer waardevol moeten zijn. Met Infor Distribution PoD kunnen distributeurs bewijzen dat leveringen hebben plaatsgevonden en kunnen ze betalingsclaims snel afwikkelen,” aldus Kelly Squizzero, senior director, Industry & Solution Strategy, Infor Distribution. “Infor Distribution PoD is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag aan mobiele applicaties, voor het stroomlijnen van processen en het verzekeren van klanttevredenheid.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...