Infor komt met een CloudSuite-programma voor partners

Certificatie helpt partners met de transitie van klanten naar Infor CloudSuite

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 13 januari 2016 11:00 uur

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een nieuw Infor CloudSuite-programma aan, speciaal voor alliance partners. Dankzij dit nieuwe programma kunnen partners klanten helpen om naar de Infor-cloud te verhuizen. Wanneer wordt voldaan aan het Infor CloudSuite specialisatieprogramma ontvangen partners een formele validatie en een erkenning van Infor. Hiermee kunnen ze zich differentiëren van andere partners.

“We zijn verheugd alliance-partners te hebben, die speciaal getraind zijn om aan een aantal unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Dit programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedere klant kan profiteren van de snelheid en flexibiliteit van een modern cloud-platform en van de extra zekerheid van een opgeleide partner die helpt bij de transitie naar een Infor-cloud-oplossing,” aldus Lisa Pope, senior vice president bij Infor.

Kandidaten die voor een cloud-accreditatie in aanmerking willen komen, dienen over een bestaande alliance-overeenkomst voor het Infor Partner Network en een goede reputatie te beschikken. Partners die willen deelnemen aan het programma moeten een validatieproces doorlopen, dat bestaat uit vier stappen: nominatie, aanvraag, review en toekenning. Om het nominatieproces te starten, kunnen partners een aanmeldingsformulier bij een Infor Alliance-manager aanvragen. Hij geeft vervolgens een checklist met eisen en zet het proces in gang.

Alliance partners die ervaring met de oplossing hebben, de vereiste training doorlopen en een succesvol track record van klantimplementaties, inclusief het assisteren van klanten bij de transitie naar de cloud, krijgen hun Infor CloudSuite specialisatie-credential. Partners met dit credential ontvangen een Hook & Loop CloudSuite-logo en een certificaat. Daarnaast worden ze opgenomen in de Infor PR Newswire die ieder kwartaal uitkomt en hun specialisatie wordt uitgelicht in de Infor Partner Finder.

Tot op heden voldoen zeven Infor alliance partners aan alle certificeringseisen, te weten: Avaap, Advoco, Axsium Group, Ciber, NTT DATA, RPI Consultants en TEAMabsolute.

“Onze alliance partners zijn een belangrijk onderdeel van Infor’s cloud-strategie. Het cloud-specialisatieprogramma is ontworpen om onze partners een extra niveau van comfort aan klanten te geven. Zij krijgen namelijk een aantoonbaar bewijs dat Infor nauw samenwerkt met de geaccrediteerde partners om ze te helpen de juiste training te geven om de overstap naar de cloud te maken,” aldus Lynn Saunder, vice president van Infor Global Alliances. “Door iedere partner te vragen aan specifieke eisen te voldoen, kunnen Infor en de partners de samenwerkingsmogelijkheden demonstreren om klanten te helpen bij een succesvolle transitie naar Infor CloudSuite.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.