Infotheek neemt verkoopactiviteiten Nimble IT over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infotheek
  • geplaatst op
  • 16 januari 2015 10:06 uur

Infotheek, leverancier van hardware en IT-diensten, heeft per 1 januari 2015 de verkoopactiviteiten van de Amsterdamse networking reseller Nimble IT overgenomen. Klanten van Nimble IT, reseller van Cisco en Juniper apparatuur, kunnen vanaf nu terecht bij Infotheek voor een uitgebreid aanbod aan IT-hardware, softwareproducten en dienstverlening.

“In 2014 is ons Enterprise-portfolio sterk gegroeid met HP en Cisco en de toevoeging van merken als Fortinet, Huawei, Aerohive en Dell”, zegt Stephan Derksen, directeur van de divisie Infotheek Enterprise Solutions . “We hebben in het afgelopen jaar op alle fronten geïnvesteerd in kwaliteit op het gebied van ons productportfolio, maar ook ten aanzien van pre-sales advies, design, installatie en beheer van networking, servers, storage en security. Met de overname van de verkoopactiviteiten van Nimble IT versterken we onze positie in het networking-segment. Bovendien kunnen klanten van Nimble IT nu voor hun volledige IT-omgeving worden bediend door één leverancier.”

Inmiddels is accountmanager Yalcin Ol overgestapt van Nimble IT naar Infotheek. Ook Sten Beernink, voormalig sales director van Nimble IT, is sinds enkele maanden werkzaam als business development manager bij Infotheek’s Enterprise Solutions divisie. Afgelopen jaar heeft Infotheek meerdere Enterprise architecten en specialisten aangenomen en de organisatie verwacht begin 2015 de HP platinum reseller status te behalen. In combinatie met de overname van de activiteiten van Nimble IT geeft Infotheek hiermee duidelijk het signaal af een serieuze speler te zijn op het gebied van oplossingen rondom servers, storage, networking en security.

Nimble IT eigenaar Robert Wolthuis kan zich door de overname verder concentreren op de snelle groei van het zusterbedrijf Nimsys BV, dat IP-netwerken en VOIP-telefonie levert aan huurders van bedrijfsverzamelpanden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.