Ingram Micro en Eshgro werken samen om resellers te laten profiteren van cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Eshgro
  • geplaatst op
  • 18 maart 2014 12:57 uur

Al in 2004 ontwikkelde Eshgro een platform waarmee medewerkers van bedrijven altijd en overal beschikking hadden over hun applicaties en documenten. Dit platform is in de daaropvolgende jaren geperfectioneerd en heeft er voor gezorgd dat Eshgro nu één van de grootste zakelijke cloud service providers van Nederland is. Eshgro biedt resellers met zijn platform de mogelijkheid om de eindklant volledig naar de cloud te brengen door meer dan 500 bedrijfskritische applicaties aan te bieden. Met dit platform en diverse andere tools van Eshgro kan de reseller actief inspelen op de transformatie in de IT-markt en inspelen op de groeiende vraag naar cloud diensten. Resellers kunnen zo direct als service provider gaan fungeren en sterk groeien in recurring omzet. Eshgro levert zijn diensten uitsluitend via resellers aan eindklanten.

”Uitbreiding van het cloud aanbod met Eshgro Cloud Services is een belangrijke stap voor Ingram Micro en een mooie uitbreiding van ons Value aanbod”, vertelt Joost Fhij, Cloud Business Manager van Ingram Micro. “Wij verwachten dat onze resellers gaan versnellen in het aanbieden van IT-diensten vanuit de cloud, ook omdat de vraag uit de markt snel zal toenemen. Onze samenwerking is gebaseerd op het principe dat Ingram Micro en Eshgro samen handelen in het begeleiden en activeren van resellers.”

“Eshgro biedt resellers het platform en alle tools van sales tot billing zodat een reseller snel en effectief aan de slag kan,” vervolgt Anton Loeffen, CEO van Eshgro. “Daarnaast is het aanbod geschikt voor technische resellers die zelf een deel van het beheer willen doen. Maar als de reseller dat liever bij Eshgro wil leggen dan kan dat ook. Kortom, het aanbod biedt enorme kansen voor resellers om hun klanten te bedienen met een (white labelled) cloud oplossing, waarbij ze controle houden over hun klant en bovendien groeien in recurring omzet.” Samen zijn Loeffen en Fhij het eens; “Binnen dit model is de rol van de reseller van groot belang. Niet alleen als wederverkoper van een dienst, maar juist als medeontwerper, beheerder en adviseur van zijn klant. Daarnaast willen wij resellers in staat stellen om meer business te doen en hier gezonde winsten op te behalen.”

In 2013 is Eshgro door Gartner uitgeroepen tot “Cool Vendor in the European Cloud Computing Market”. Op basis van marktonderzoek betitelt Gartner IT-bedrijven als ‘Cool Vendor’ wanneer deze innovatief zijn, intrigerend zijn en een impact maken. “Dat we door Gartner zijn uitgeroepen tot ‘Cool Vendor’ helpt ons met het verspreiden van de boodschap dat dit hét moment is voor MKB-bedrijven in Europa om de stap naar de cloud te maken”, zegt Anton Loeffen, CEO van Eshgro. “Ook voor bedrijven tussen de 25 en 500 medewerkers die traditioneel als te klein werden beschouwd.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...