Inschrijving .eu Web Awards 2015 geopend

  • Bedrijfsnieuws van
  • EURid
  • geplaatst op
  • 1 april 2015 12:10 uur

Na het succes van vorig jaar start vandaag de inschrijving voor de tweede editie van de .eu Web Awards! Vanaf vandaag kunnen alle houders van een .eu-domeinnaam hun website nomineren. Wat kan dat opleveren? Een exclusieve award die door de European Stakeholders wordt uitgereikt tijdens een plechtigheid in Brussel, aan het einde van 2015.

‘Het concept van de .eu Web Awards is vorig jaar ontstaan. Het was een nieuw idee, maar het succes van de Web Awards is bewezen door de kwaliteit van de nominaties. Het was dan ook niet meer dan logisch dat er een vervolg zou komen. Het werk en het talent van de houders van .eu-domeinnamen verdient erkenning. De Awards zijn daar een schitterend instrument voor’, zegt External Relations Manager Giovanni Seppia.

Vanaf nu tot en met 1 september 2015 kan iedereen zijn of haar favoriete .eu-website via een geautomatiseerd online proces nomineren. Houders van een .eu-domeinnaam kunnen daarmee demonstreren hoe innovatief hun online aanwezigheid is en krijgen de kans om hun aanwezigheid nog verder te ontwikkelen, want de winnaars ontvangen een Google AdWord Package ter waarde van 5.000 euro.

Voor meer informatie over de .eu Web Awards en de manier waarop je kunt deelnemen, ga je naar volgende link: http://www.webawards.eurid.eu.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.