Insight behaalt hoogste partnerstatus VMware

Toetreding tot select gezelschap van VMware Premier Partners

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 8 april 2016 11:27 uur

Insight is door VMware benoemd tot Premier Solution Provider. Daarmee heeft Insight de hoogste VMware-partnerstatus behaald. Als Premier Solution Provider voldoet Insight aan strenge eisen als het gaat om kennis en kunde op het gebied van VWware-oplossingen. Daarmee is het bedrijf nog beter in staat om klanten te ondersteunen bij de inzet van deze oplossingen, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. Insight is al sinds 2008 partner van VMware.

“Ongeveer een jaar geleden gaf Insight aan meer value added services aan klanten te willen bieden, met de ambitie om VMware Premier Partner te worden. Met een plan, focus en hard werken heeft Insight deze doelen binnen korte tijd bereikt”, zegt Stef Koopman, Channel Manager BeNeLux van VMware. “Met professionals gecertificeerd voor verschillende onderdelen van het VMware-portfolio is Insight uitstekend in staat om klanten te adviseren over hun IT-visie, -strategie en -uitvoering. We heten Insight van harte welkom als Premier Solution Partner in ons lokale partnerecosysteem.”

“We zijn ontzettend trots dat we ons nu Premier Partner van VMware mogen noemen. Daarmee behoren we tot een zeer select gezelschap in Nederland en lopen we ook internationaal voorop. We zijn ervan overtuigd een grote meerwaarde te kunnen bieden aan klanten en ze te kunnen helpen om nog meer uit hun VMware-oplossingen te halen. Daar zetten we ons voor de volle honderd procent voor in”, aldus Thalya van Vloten, verantwoordelijk voor Partner Management & Marketing Benelux bij Insight Benelux.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...