Insight brengt IT-managementoplossingen Kaseya binnen bereik van hostingbedrijven

Marktleiders die hostingmarkt bedienen slaan handen ineen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 12:45 uur

Insight, wereldwijde IT-reseller, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Kaseya, marktleider op het gebied van cloud-gebaseerde IT-systeembeheer- en security-software.

Oplossingen van Kaseya vormen een waardevolle toevoeging op het productportfolio dat Insight aan managed service providers levert. Deze zijn hiermee in staat om de verschillende softwaresystemen die ze hun klanten bieden binnen één centraal platform en op een zo efficiënt mogelijke manier te beheren, zowel qua tijd als qua kosten. Ook kunnen hostingpartijen bijvoorbeeld eenvoudig periodieke rapportages van hun licentiegebruik maken voor softwareleveranciers. Dit ondersteunt bovendien het ‘pay-per-use’-model dat Kaseya naar klanten hanteert. Veel managed service providers wereldwijd werken met de IT-managementoplossingen van Kaseya. Insight heeft als reseller een derde van de wereldwijde hostingmarkt in handen en is daarmee ook marktleider.

De strategische samenwerking tussen Insight en Kaseya begint in Nederland alvorens het wordt uitgebreid naar de rest van Europa. Nederland loopt voorop op cloudgebied: de adoptie van cloudoplossingen is hoog en de markt ontwikkelt zich snel verder. Dat maakt het een ideaal startpunt. Insight is de voornaamste reseller in Nederland die Kaseya-oplossingen aan managed service providers biedt.

“Vanuit Insight zijn we altijd op zoek naar partijen die ons in staat stellen om onze hostingpartners beter te ondersteunen. Kaseya past perfect in dat plaatje. Als wereldwijd gerenommeerde oplossing heeft zijn geavanceerde IT-managementplatform managed service providers de kans geboden een aanzienlijke efficiencyslag te maken. Het feit dat we beide een groot bereik hebben in de hostingprovidermarkt zorgt voor synergie en biedt een mooie basis voor samenwerking”, aldus Pim Bultman, Director Cloud & Hosting EMEA bij Insight.

Kaseya hoopt significant te groeien door middel van partnerships met een select aantal distributeurs en resellers wereldwijd. De overeenkomst met Insight past binnen deze strategie.

“Insight heeft teams speciaal gericht op managed service providers, ze zijn door heel Europa aanwezig en verkopen nu al producten die een aanvulling vormen op het Kaseya Remote Monitoring and Management Platform. Het is een partner die de service providermarkt begrijpt en die binnen zijn aanzienlijke klantenkring veel potentiële afnemers van onze oplossingen heeft. Met de samenwerking hebben deze nu een one-stop-shop voor al hun IT service management-behoeften”, zegt Andy Robinson, VP Channel Sales bij Kaseya.

Om gezamenlijke klanten optimaal te bedienen, werken de technische en verkoopteams van Kaseya nauw samen met de cloud- en hostingteams van Insight. Kaseya paste daartoe zijn verkooporganisatie aan.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...