Insight gaat Surface Hub van Microsoft verkopen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 22 juli 2015 16:36 uur

IT-reseller Insight, maakt sinds deze maand deel uit van het commerciële verkoopkanaal rond de Surface Hub van Microsoft, waardoor de organisatie – als een van de weinige IT-resellers – gerechtigd is dit Windows 10-device aan bedrijven van elke omvang te verkopen.

Als Microsoft Gold Certified Partner behoort Insight tot de top van de Microsoft Business Partners. Deze status biedt klanten de zekerheid dat de organisatie de kennis en ervaring in huis heeft om technologische oplossingen te helpen implementeren die nauwkeurig afgestemd zijn op hun zakelijke behoeften. Insight beschikt over een groot aantal Microsoft Certified Professionals (MCP’s), verspreid over de gehele EMEA-regio, met hoogwaardige technische expertise en het bewezen vermogen om oplossingen gebaseerd op Microsoft-producten te leveren.

Steeds meer zakelijke klanten zijn op zoek naar devices waarmee teams eenvoudig gemanaged kunnen worden, productiever kunnen werken en met de juiste software uitgerust kunnen worden om een klus te klaren. Om deze redenen is Insight verheugd te mogen participeren in het commerciële verkoopkanaal van de Surface Hub van Microsoft. Op die manier kan de organisatie nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van klanten die vertrouwen op de devices en diensten van Microsoft. De Surface Hub draait op Windows 10 en is verkrijgbaar in twee versies: de Surface Hub 55-inch met de vierde generatie Intel Core i5 en de Surface Hub 84-inch met een vierde generatie Intel Core i7 en Nvidia grafische kaart.

Volgens Paul Honout, Marketing Manager Surface bij Microsoft Nederland, biedt de Surface Hub een nieuwe en verrassende ervaring aan communiceren in groepen. Hij vervolgt: “Gebruikers halen het maximale uit Windows 10, Skype for Business, Office, OneNote en Windows Universal-apps met de Surface Hub. Bijvoorbeeld in een enterprise-omgeving zoals een boardroom of in een setting van creatieve samenwerking zoals brainstorms. Microsoft vertrouwt bij de distributie van de Surface Hub op strategische partners als Insight. Insight maakt het als partner zeer eenvoudig om de Surface Hub op zo’n manier te implementeren dat hij naadloos past in de gewenste bedrijfssituatie. Daarnaast verzorgt Insight ook trainingen zodat toepassingen als de Surface Hub optimaal kunnen bijdragen aan de productiviteit van organisaties.”

“In de Benelux staan wij traditioneel open voor nieuwe ontwikkelingen als de Surface Hub van Microsoft: een product dat staat voor een nieuwe manier van werken, waarbij presenteren, notities maken en informatie delen op één punt geconcentreerd wordt”, aldus Frank Hoekstra, vice-president Benelux van Insight. “Mede dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde partners, zoals Communicativ, beschikken wij over de expertise die ervoor zorgt dat klanten ervan op aan kunnen dat de Surface Hub niet alleen technisch goed werkt, maar dat zij ook optimaal kunnen profiteren van de functionaliteit van de device.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.