Insight helpt serviceproviders bij route naar de cloud met Microsoft Cloud Solution Provider-programma

Nieuw initiatief van Insight helpt partners in de hosting- en ISV-markt om klanten compleet te bedienen en snel te profiteren van cloudtechnologie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 16 april 2015 09:47 uur

Insight lanceert nieuwe Software-as-a-Service-diensten op basis van het Microsoft Cloud Solution Provider-programma. Dit programma is gericht op het versterken van de relatie met serviceproviders en het uitbreiden van mogelijkheden om hun omzet te vergroten op het gebied van cloud. Serviceproviders zijn via het programma in staat om gecombineerde diensten te leveren, inclusief directe provisioning, beheer, support en facturering.

Insight levert per direct het complete programma. Zo zijn partners in staat om onder meer Office 365 en verschillende add-ons op abonnementsbasis te verkopen. Insight heeft het voornemen om het aanbod verder uit te breiden, inclusief diensten voor het eenvoudig migreren naar clouddiensten.

“We zien een grote interesse in cloudtechnologieën en oplossingen als Office 365, vooral als deze geleverd worden door capabele partners in de hostingmarkt”, zegt Wolfgang Ebermann, President van Insight EMEA.

Phil Sorgen, corporate vice president, Worldwide Partner Group bij Microsoft: “Om in te spelen op de groeiende vraag naar onze cloudoplossingen, breiden we met veel plezier de mogelijkheden voor onze cloudpartners uit met het Microsoft Cloud Solution Provider-programma. Door deel te nemen aan het programma kunnen partners hun klantrelaties versterken en hun businesskansen voor wat betreft de cloud verder vergroten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.