Insight ontvangt Premier-certificering van Cisco Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cisco
  • geplaatst op
  • 5 augustus 2014 09:10 uur

Insight heeft de Premier-certificering van Cisco® ontvangen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moest Insight voldoen aan de standaarden voor netwerkcompetentie, service, support en klanttevredenheid die Cisco heeft gesteld.

“We zijn erg trots dat we deze Cisco-certificering behaald hebben”, zegt Frank Hoekstra, Vice President & General Manager Insight Benelux. “Bij Insight investeren we doorlopend in het vergroten van kennis binnen de organisatie. Op deze manier willen we een volwaardige ‘Trusted IT Advisor’ zijn voor onze klanten.”

Als Cisco Premier Certified Partner toont Insight een scala aan technische expertise. Om deze status te behalen, moest Insight eerst de Cisco Express Foundation Specialization behalen. Hiervoor werd Insight getest op technische kennis voor wat betreft de integratie van basic routing en switching, wireless LAN’s en security-technologieën. Daarnaast was het noodzakelijk een basisniveau van Cisco Lifestyle Services te integreren in het eigen aanbod. Ook moest Insight – op basis van onafhankelijk gemeten klanttevredenheidscijfers – laten zien een hoog niveau van klanttevredenheid te hebben.

“Partners zorgen ervoor dat we onze gezamenlijke business kunnen blijven uitbreiden en ontwikkelen, zowel in de huidige als in nieuwe marktsectoren”, zegt Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland. “Insight heeft veel geïnvesteerd en energie gestoken in het vergroten van hun kennis van onze technologie om hun business uit te breiden. En met geweldig resultaat, want die kennis heeft geleid tot een uitstekende service én tevreden klanten. Insight heeft zo duidelijk laten zien wat het geheim is van ons succes.”

Het Resale Channel-programma van Cisco biedt partners een training om sales-, technische en Cisco Lifecycle Services-vaardigheden te ontwikkelen. De resale-partner-certificeringen – Gold, Silver, Premier en Select – staan voor een groeiende selectie van vaardigheden in de belangrijkste technologieën en het vermogen van een partner om geïntegreerde netwerkoplossingen te leveren. De resale-partnerspecialisaties – Master, Advanced en Express – weerspiegelen een groeiend scala aan sales-, technische en service-expertise in bepaalde technologieën.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...