Insight ontvangt Premier-certificering van Cisco Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cisco
  • geplaatst op
  • 5 augustus 2014 09:10 uur

Insight heeft de Premier-certificering van Cisco® ontvangen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moest Insight voldoen aan de standaarden voor netwerkcompetentie, service, support en klanttevredenheid die Cisco heeft gesteld.

“We zijn erg trots dat we deze Cisco-certificering behaald hebben”, zegt Frank Hoekstra, Vice President & General Manager Insight Benelux. “Bij Insight investeren we doorlopend in het vergroten van kennis binnen de organisatie. Op deze manier willen we een volwaardige ‘Trusted IT Advisor’ zijn voor onze klanten.”

Als Cisco Premier Certified Partner toont Insight een scala aan technische expertise. Om deze status te behalen, moest Insight eerst de Cisco Express Foundation Specialization behalen. Hiervoor werd Insight getest op technische kennis voor wat betreft de integratie van basic routing en switching, wireless LAN’s en security-technologieën. Daarnaast was het noodzakelijk een basisniveau van Cisco Lifestyle Services te integreren in het eigen aanbod. Ook moest Insight – op basis van onafhankelijk gemeten klanttevredenheidscijfers – laten zien een hoog niveau van klanttevredenheid te hebben.

“Partners zorgen ervoor dat we onze gezamenlijke business kunnen blijven uitbreiden en ontwikkelen, zowel in de huidige als in nieuwe marktsectoren”, zegt Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland. “Insight heeft veel geïnvesteerd en energie gestoken in het vergroten van hun kennis van onze technologie om hun business uit te breiden. En met geweldig resultaat, want die kennis heeft geleid tot een uitstekende service én tevreden klanten. Insight heeft zo duidelijk laten zien wat het geheim is van ons succes.”

Het Resale Channel-programma van Cisco biedt partners een training om sales-, technische en Cisco Lifecycle Services-vaardigheden te ontwikkelen. De resale-partner-certificeringen – Gold, Silver, Premier en Select – staan voor een groeiende selectie van vaardigheden in de belangrijkste technologieën en het vermogen van een partner om geïntegreerde netwerkoplossingen te leveren. De resale-partnerspecialisaties – Master, Advanced en Express – weerspiegelen een groeiend scala aan sales-, technische en service-expertise in bepaalde technologieën.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.