Insight sluit partnerovereenkomst met AppSense

DesktopNow en DataNow bieden optimale eindgebruikerservaring

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 21 april 2015 09:46 uur

Value-added reseller Insight neemt twee producten van AppSense op in zijn Hosting portfolio. AppSense loopt voorop in user environment-oplossingen. Met deze oplossingen zorgen IT-teams ervoor dat eindgebruikers kunnen rekenen op een optimale ervaring en een hoge productiviteit.

De eerste oplossing die Insight aanbiedt, is DesktopNow. Deze is door klanten lokaal te installeren of als gehoste oplossing via een serviceprovider af te nemen. DesktopNow stelt de IT-afdeling in staat om desktops centraal te installeren, configureren, beheren, af te sluiten en te personaliseren, ongeacht het device, het platform, de delivery-methodiek of de locatie. Hiermee is de TCO van desktops te reduceren en het beheer te vereenvoudigen.

Daarnaast levert Insight de DataNow-oplossing van AppSense. Hiermee zijn bestanden eenvoudig en veilig in te zien, te delen of desgewenst te synchroniseren, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

De oplossingen van AppSense zijn goed te combineren met onder meer Citrix, VMware en Microsoft, die ook door Insight worden geleverd. Hierdoor is synergie mogelijk. Medewerkers van Insight worden door AppSense getraind in alle kenmerken, features en voordelen van de oplossingen.

“De producten van AppSense zijn een uitstekende aanvulling op ons bestaand portfolio van eindgebruikergerichte oplossingen voor Service providers”, zegt Frank Hoekstra, vicepresident Benelux bij Insight. “Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Insight is niet alleen een van de grootste IT-leveranciers ter wereld, maar beschikt ook over de nodige kennis om klanten optimaal te helpen. Daarnaast is Insight een belangrijke speler op het gebied van hosting-oplossingen. Daarom is AppSense erg blij met deze samenwerking”, zegt Renske Galema, country manager Benelux bij AppSense.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.