Insight sluit partnerovereenkomst met AppSense

DesktopNow en DataNow bieden optimale eindgebruikerservaring

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 21 april 2015 09:46 uur

Value-added reseller Insight neemt twee producten van AppSense op in zijn Hosting portfolio. AppSense loopt voorop in user environment-oplossingen. Met deze oplossingen zorgen IT-teams ervoor dat eindgebruikers kunnen rekenen op een optimale ervaring en een hoge productiviteit.

De eerste oplossing die Insight aanbiedt, is DesktopNow. Deze is door klanten lokaal te installeren of als gehoste oplossing via een serviceprovider af te nemen. DesktopNow stelt de IT-afdeling in staat om desktops centraal te installeren, configureren, beheren, af te sluiten en te personaliseren, ongeacht het device, het platform, de delivery-methodiek of de locatie. Hiermee is de TCO van desktops te reduceren en het beheer te vereenvoudigen.

Daarnaast levert Insight de DataNow-oplossing van AppSense. Hiermee zijn bestanden eenvoudig en veilig in te zien, te delen of desgewenst te synchroniseren, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

De oplossingen van AppSense zijn goed te combineren met onder meer Citrix, VMware en Microsoft, die ook door Insight worden geleverd. Hierdoor is synergie mogelijk. Medewerkers van Insight worden door AppSense getraind in alle kenmerken, features en voordelen van de oplossingen.

“De producten van AppSense zijn een uitstekende aanvulling op ons bestaand portfolio van eindgebruikergerichte oplossingen voor Service providers”, zegt Frank Hoekstra, vicepresident Benelux bij Insight. “Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Insight is niet alleen een van de grootste IT-leveranciers ter wereld, maar beschikt ook over de nodige kennis om klanten optimaal te helpen. Daarnaast is Insight een belangrijke speler op het gebied van hosting-oplossingen. Daarom is AppSense erg blij met deze samenwerking”, zegt Renske Galema, country manager Benelux bij AppSense.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...