Insight sluit partnerschap met AirVM

AirVM Software helpt met beheren VMware Cloud Platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2015 14:03 uur

Insight is een samenwerkingsverband aangegaan met AirVM, leverancier van Cloud Management Software die cloud providers helpt het gebruik van zijn VMware cloud platform te optimaliseren. AirVM won met zijn product AirSembly Best of VMWorld 2014 in de categorie ‘Public and hybrid cloud computing technologies. “We zijn blij ons portfolio hiermee te kunnen uitbreiden”, zegt Ferry Helder, Sales Manager Hosting bij Insight.

Cloud computing neemt een vlucht vanwege kostenefficiëntie. Cloud bedrijven kunnen diensten als Infrastructure as a Service, Storage as a Service of Firewall as a Service, tegen scherpe prijzen aanbieden vanwege het schaalvoordeel. De systemen worden afgeschreven over meerdere klanten, waardoor het prijsvoordeel ontstaat. Er zijn meer redenen waarom een organisatie kiest voor cloud, maar het kostenvoordeel weegt zwaar mee.

“Wij willen onze klanten, de cloud providers, helpen hun omgeving zo effectief mogelijk in te zetten”, legt Helder uit. “Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met AirVM. Overigens geldt de verbintenis niet alleen voor Nederland, maar voor heel EMEA. In de Verenigde Staten leveren we al langer AirVM-software.” AirVM helpt een VMware cloud platform eenvoudiger te beheren en beter te laten renderen. “Wij stellen niet alleen het product ter beschikking, maar ook onze kennis over gevirtualiseerde omgevingen. Zo voegen wij waarde toe”, stelt Helder.

In Nederland is bijvoorbeeld Fundaments, leverancier van cloud diensten, al partner van AirVM. Directeur Larik Jan Verschuren-Parchomov: “AirSembly zorgt voor geautomatiseerde provisioning, geïntegreerde facturering en heeft self-service mogelijkheden. Zo kunnen we onze diensten sneller leveren aan onze klanten en tegelijkertijd operationele kosten besparen.”

Bart Scheider, VP Global Sales bij AirVM, is trots op de samenwerking met Insight. “We zijn blij dat Insight EMEA onze eerste aggregator partner is om in EMEA de verkoop van onze producten te versnellen. Met Insight als aggregator partner beschikken we direct over een team van professionele verkopers die al dagelijks contact hebben met cloud providers en de ervaring hebben om de waarde van AirVM-oplossingen over te brengen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.