Inspiratie voor innovatie tijdens Mendix World 2016 in Rotterdam

Wereldwijde conferentie brengt ruim 2000 IT-professionals, business leaders en ontwikkelaars samen die digitale innovatie- en transformatie-initiatieven stimuleren

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mendix
  • geplaatst op
  • 5 januari 2016 14:20 uur

Mendix, leider in digitale innovatie en Applicatie Platform-as-a-Service (aPaas), kondigt aan dat zijn wereldwijde conferentie Mendix World 2016 plaatsvindt van 6 tot en met 8 juni in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Mendix World 2016 is een niet te missen evenement dat inzicht biedt in het stimuleren van digitale innovatie door middel van moderne applicaties. Het evenement richt zich met het thema ‘Inspiring Innovation’ op IT-professionals, business leaders en ontwikkelaars. Zij kunnen door middel van keynotes, breakout-sessies, expert-workshops, productdemonstraties en door uitgebreid netwerken hun kennis en vaardigheden uitbreiden en verdiepen op het gebied van digital, bimodal IT, mobile, cloud, applicatie-ontwikkeling, modernisatie en aPaaS. De verschillende tracks richten zich op strategische technologietrends, klantverhalen over innovatie, best practices op het gebied van transformatie en productplatform-mogelijkheden.

De Van Nelle Fabriek heeft in de afgelopen 90 jaar een grote verscheidenheid aan producten geleverd, variërend van koffie en thee tot kauwgum en instant pudding. Tegenwoordig staat het gebouw symbool voor innovatie en is het de thuisbasis van een groot aantal nieuwe media- en design-bedrijven.

Bezoekers krijgen dit jaar de mogelijkheid zich te certificeren als Rapid Developer door deel te nemen aan de Mendix-platformtrainingen die worden gehouden naast de algemene sessies. Ook is er entertainment, een levendige partnermarkt en nog veel meer.

“Om te floreren in de huidige digitale economie, moeten bedrijven innovatie omarmen en het deel laten uitmaken van hun DNA”, aldus Derek Roos, CEO en mede-oprichter van Mendix. “Mendix World 2016 inspireert bezoekers door ze hun toekomst digitaal opnieuw te laten voorstellen. Tegelijkertijd krijgen ze het juiste inzicht en de best practices die nodig zijn om hun ideeën werkelijkheid te laten worden. Wij kijken uit naar de grootste en meest memorabele Mendix World tot nu toe.”

Voor meer informatie over Mendix World 2016 en inschrijven kunt u hier terecht. Early birds betalen tot 31 januari 2016 €695,- in plaats van €995,-.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.