Intel® Xeon® D-1500-processoren gecertificeerd voor Cloudian HyperStore

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudian
  • geplaatst op
  • 11 november 2015 15:05 uur

Cloudian heeft de Intel® Xeon® D-1500 processoren getest en gecertificeerd voor gebruik in combinatie met Cloudian HyperStore. Cloudian voerde in samenwerking met Quanta Computer Technology (QCT) laboratoriumtests uit met de nieuwe Intel Xeon-processor in het kader van de R&D-activiteiten van QCT op hardwaregebied. De tests bevestigen dat de combinatie van Cloudian HyperStore en de nieuwe systeemchip van Intel resulteert in een uiterst efficiënte horizontaal schaalbare storage-infrastructuur met een bijzonder hoge opslagdichtheid. Het resulterende systeem tilt de energie-efficiëntie en kostenbesparingen naar een hoger peil uit en stelt organisaties in staat om geavanceerde datacenters in te richten.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

  • Uitgebreid in het laboratorium getest door QCT
  • Cloudian HyperStore biedt in combinatie met Quanta S1Q-servers en Intel Xeon D-1500-processoren 3,84 PB aan opslagcapaciteit in één datacenter-rack.

Cloudian HyperStore is de enige storage-oplossing voor hybride clouds die volledig voldoet aan de eisen van S3 API en ondersteuning biedt voor meerdere klantenomgevingen en datacenters. De opslag van HyperStore op objectniveau maakt het eenvoudig om een functierijk systeem voor cloud-gebaseerde ICT-opslag op locatie in te richten dat volledig compatibel is met Amazon S3. Dit is mogelijk met standalone software of volledig geïntegreerde Cloudian HyperStore-appliances. HyperStore biedt onbeperkte schaalbaarheid, volledig geautomatiseerde data tiering en ondersteuning voor alle S3-applicaties.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.