Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interconnect
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 13:12 uur

Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van Interconnect naar een nog hoger niveau.

VaMo is een logische uitbreiding op het Hosted Telecom portfolio. Jos Jacobs, productmanager Telecom bij Interconnect, is trots. “Nu bieden wij onze klanten ook mobiele bereikbaarheid op het vaste nummer en gebruikers onderling zelfs op de vertrouwde interne doorkiesnummers. Dit alles wel mét de mogelijkheden van een telefooncentrale zoals doorverbinden, in de wacht zetten of meerdere lijnen tegelijk bedienen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.”

Omdat Interconnect twee eigen, geografisch gescheiden datacenters heeft, biedt het een stabiele en gunstige infrastructuur. “ Met de hosted telecom oplossing via onze eigen infrastructuur in de cloud, kunnen bedrijven overschakelen naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor vaste en mobiele zakelijke telefonie.” Aldus Jos Jacobs.

Locatie onafhankelijke telefonie
De uitbreiding van Hosted Telecom met VaMo maakt de dienst volledig locatie-onafhankelijk. De functionaliteit is niet alleen beschikbaar via eigen vaste verbindingen op klantlocaties, maar nu ook mobiel. Dit biedt mogelijkheden voor business partners in heel Nederland om Hosted Telecom lokaal of landelijk aan te bieden.

Jos Jacobs: “Nu we ook vast-mobiel integratie via Hosted Telecom kunnen aanbieden, willen we het aantal businesspartners in de IT uitbreiden. We spreken dezelfde taal als automatiseerders, wat nodig is voor een plezierige en succesvolle samenwerking.” Aangezien het gaat om een locatie onafhankelijke oplossing voor zakelijke telefonie, kunnen dat businesspartners in heel Nederland zijn

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...