Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interconnect
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 13:12 uur

Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van Interconnect naar een nog hoger niveau.

VaMo is een logische uitbreiding op het Hosted Telecom portfolio. Jos Jacobs, productmanager Telecom bij Interconnect, is trots. “Nu bieden wij onze klanten ook mobiele bereikbaarheid op het vaste nummer en gebruikers onderling zelfs op de vertrouwde interne doorkiesnummers. Dit alles wel mét de mogelijkheden van een telefooncentrale zoals doorverbinden, in de wacht zetten of meerdere lijnen tegelijk bedienen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.”

Omdat Interconnect twee eigen, geografisch gescheiden datacenters heeft, biedt het een stabiele en gunstige infrastructuur. “ Met de hosted telecom oplossing via onze eigen infrastructuur in de cloud, kunnen bedrijven overschakelen naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor vaste en mobiele zakelijke telefonie.” Aldus Jos Jacobs.

Locatie onafhankelijke telefonie
De uitbreiding van Hosted Telecom met VaMo maakt de dienst volledig locatie-onafhankelijk. De functionaliteit is niet alleen beschikbaar via eigen vaste verbindingen op klantlocaties, maar nu ook mobiel. Dit biedt mogelijkheden voor business partners in heel Nederland om Hosted Telecom lokaal of landelijk aan te bieden.

Jos Jacobs: “Nu we ook vast-mobiel integratie via Hosted Telecom kunnen aanbieden, willen we het aantal businesspartners in de IT uitbreiden. We spreken dezelfde taal als automatiseerders, wat nodig is voor een plezierige en succesvolle samenwerking.” Aangezien het gaat om een locatie onafhankelijke oplossing voor zakelijke telefonie, kunnen dat businesspartners in heel Nederland zijn

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.