Interconnect is ISO 14001 milieu gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interconnect
  • geplaatst op
  • 2 juli 2014 09:44 uur

Interconnect, Internet Service Provider uit ’s-Hertogenbosch, heeft vanaf vandaag de erkende ISO 14001 voor Milieumanagement ontvangen. Naast Informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheer, sluit deze nieuwe ISO certificering naadloos aan op de beleidsvoering van Interconnect.

British Standards Institution (BSI), dé organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven, heeft in haar audit alle facetten van Interconnect vergeleken en beoordeeld. Na dit zorgvuldig onderzoek is Interconnect geaccrediteerd voor ISO 14001, betreffende Milieumanagement. ISO 14001 Milieumanagement is de meest erkende norm ter wereld voor milieumanagement.
Deze nieuwe ISO certificering speelt in op de huidige marktwensen, zegt Interconnect directeur Rob Stevens, “Interconnect streeft ernaar het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Om dit te bereiken hebben wij een milieumanagementsysteem ingevoerd conform ISO 14001.” Volgens de BSI auditor had de beoordeling niet makkelijker kunnen gaan. Zijn mening: “Interconnect is een voorbeeld voor de branche.” Met deze extra zekerheid voor klanten die veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan, kunnen zij nu met een gerust hart uitkijken naar een ‘groenere’ toekomst.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.