Interconnect Services viert 20-jarig jubileum

In 20 jaar uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke leverancier van IT-infrastructuur in Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interconnect
  • geplaatst op
  • 2 oktober 2015 11:13 uur

Interconnect Services viert deze maand zijn 20-jarig jubileum. In die 20 jaar is niet alleen het IT- landschap sterk veranderd, ook Interconnect als bedrijf veranderde en ontwikkelde zich tot de grootste onafhankelijke leverancier van IT-infrastructuur in Nederland.

In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht. Onder hun leiding is Interconnect uitgegroeid tot een professionele organisatie met 80 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Nog altijd vormen Rob en Jeroen de directie van Interconnect.

Rob Stevens: “Wij ondersteunen IT-professionals met het opzetten van betrouwbare IT- oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. De afgelopen jaren is ons portfolio sterk uitgebreid. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, telecom en datacenters kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Omdat wij onafhankelijk van derden opereren, zijn we in staat om altijd de strategische keuzes te maken die bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten. Zo kunnen wij de continuïteit van onze diensten waarborgen.”.

Interconnect is klaar voor verdere groei. Stevens: “Garanties zijn voor onze klanten cruciaal en steeds belangrijker. Wij staan voor ultieme betrouwbaarheid en lange termijn relaties met onze klanten en leveranciers. Wij bieden onze relaties bijvoorbeeld een verregaande continuïteitsgarantie welke uniek is in de markt. Met 20 jaar ervaring kunnen wij organisaties uitermate goed ondersteunen bij steeds complexer wordende IT vraagstukken ”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.