Interoute benoemt nieuwe country manager en sleutelfunctionarissen die groeiambities gaan waarmaken

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interoute
  • geplaatst op
  • 20 februari 2015 09:00 uur

Interoute, eigenaar van het grootste cloud services platform in Europa, maakt bekend dat Martijn ten Kate (39) is aangesteld als country manager. Verder heeft het bedrijf drie medewerkers benoemd om de groei die het bedrijf momenteel doormaakt in goede banen te leiden. In november van vorig jaar maakte Interoute al bekend dat het de datacentercapaciteit in de Amsterdamse vestiging heeft verdubbeld.

Martijn ten Kate: “Het is voor mij een eer om als country manager leiding te geven aan Interoute in Nederland. Ik kijk er naar uit om Interoute verder op de kaart te zetten. Onze groeiambities kunnen we alleen realiseren dankzij een professioneel en gepassioneerd team dat onze relaties continue de juiste dienstverlening biedt. We worden steeds meer zichtbaar in de markt en krijgen erkenning van analisten voor onze Unified ICT oplossingen. We blijven innoveren met nieuwe producten zoals op het gebied van Software Defined Networking. Onze Virtual Data Centers zijn een groot succes en zijn wereldwijd verspreid. Samen met mijn collega’s in binnen- en buitenland veroveren we de wereld met gedistribueerde datacenters zo dicht mogelijk bij de afzetmarkt van de klant.”

Jeroen Baggerman (32), afkomstig van Tele2 waar hij het high potential-programma voltooide, versterkt als business development manager Unified ICT Enterprise Sales het team van Interoute. Hij zal zich vooral met cloudoplossingen ten behoeve van internationaal opererende klanten bezighouden. Jeroen haalde zijn Master Business Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. “Ik heb met name voor Interoute gekozen omdat de ambitieuze groeiplannen van de onderneming mij aanspreken en ik graag wil werken in een internationale onderneming.”

Stephan Weverink (48) was werkzaam bij Orange Business Services voordat hij overstapte naar Interoute in de functie client partner Enterprise Sales. In deze rol is hij verantwoordelijk voor business development van Large Accounts. Stephan wil met name het accent leggen op business value, time-to-market in combinatie met nieuwe businessmodellen die hij vervolgens vertaalt naar passende diensten die Interoute gaat invullen of ontwikkelen. “Interoute heeft een belangrijke voorsprong met nieuwe diensten zoals virtuele datacenters in combinatie met Software Defined Networking, waarmee Interoute zich sterk onderscheidt in de markt,” aldus Stephan.

Dat Interoute niet alleen extern werft maar ook interne promotiemogelijkheden biedt voor de eigen talentvolle medewerkers blijkt uit de benoeming van Twan Smit (40). Smit, tot voor kort senior accountmanager, vervult nu de functie van channel & alliance manager. In deze voor Interoute cruciale functie wordt Twan met name verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden van nieuwe en bestaande partnerships. Tevens krijgt hij de opdracht om de relatie met de voor Interoute belangrijke bestaande vendoren zoals HP, Microsoft en NetApp en andere relaties verder te verbeteren. “Ik voel mij bij Interoute heel comfortabel in de rol van business enabler. Het maakt mij daarbij niet uit of het gaat om het leveren van cloud-, communicatie of connectiviteitsdienten. Onze infrastructuur zorgt ervoor dat we kunnen leveren: from the ground to the cloud.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.